Ahmetcan Kaplan'ı beğenmeyen Hollandalı gazeteci: Hiç etkilenmedim!

haberglobal.com.tr
Ahmetcan Kaplan Hollanda Eredivisie
Ahmetcan Kaplan'ı beğenmeyen Hollandalı gazeteci: Hiç etkilenmedim!
FOTOĞRAF: Ajax Resmi İnternet Sitesi

Hollanda Eredivisie ekibi Ajax'ta forma giyen Ahmetcan Kaplan hakkında değerlendirme yapan Hollandalı gazeteci Valentijn Driessen, milli futbolcu hakkında yorum yapmak için erken olduğunu ve kendisini en üst seviyede kanıtlaması gerektiğini söyledi.

Hollanda Eredivisie'de Ajax'ın konuşulan Türk yıldızı Ahmetcan Kaplan takımını ayağa kaldırırken bir kişi hariç her yerden övgü alıyor.

De Telegraaf'tan gazeteci Valentijn Driessen ise Ajax'ın defans oyuncusu AHmetcan Kaplan'dan hiç etkilenmediğini söyledi.

Driessen, genç futbolcuyu değerlendirmek için çok erken olduğunu sadece birkaç maç forma giydiğini söyledi.

Voetbalpraat'a konuşan Hollandalı gazeteci, "Ahmetcan 5 metrelik alanda top oynuyor ve bütün Hollanda ayağa kalkıyor. Öncelikle gerçekten önemli maçlarda kendini en üst seviyede kanıtlaması gerekiyor" diye konuştu.

Ajax'ın Aston Villa ile oynadığı ve 0-0 biten maçta Ahmetcan Kaplan parlamıştı. Driessen bunu da eleştirdi ve Aston Villa'nın maçta tüm gücüyle oynamadığı öne sürdü.

Driessen, Feyenoord formasını giyen Thomas Beelen'in Ahmetcan Kaplan'dan daha iyi bir stoper olduğunu iddia ederken "Roma'ya karşı kendisini gösterdi" dedi.