Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe galibiyetini değerlendirdi

Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe galibiyetini değerlendirdi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1 kazandıkları Fenerbahçe mücadelesini değerlendirdi.

"Şehidimiz var. Trabzonlu bir kardeşimiz. Başımız sağ olsun." diyen Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Böyle günlerde insanın içinden futbol konuşmak gelmiyor. Maçın 25. dakikasıydı haber bize ulaştığında. Başımız sağ olsun. Askerlerimiz bizim için, başımız dik dursun, rahat bir yaşam sürelim diye canlarını veriyorlar. Allah rahmet eylesin. Böyle günlerde futbol konuşmak insanın içinden gelmiyor." dedi.

Ahmet Ağaoğlu, "Neticede Fenerbahçe ile oynadığımız bir maç. 2-1 hiçbir zaman için kupa maçlarında avantaj olarak değerlendirilmez. Ama dezavantaj de değil. Her şey Kadıköy'de belli olacak. İnşallah kupada da yolumuza devam ederiz. Özellikle bizim yaş grubumuzda babası ya da dedesi şehit olmayan insan sayısı azdır. Her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış bu topraklarda askerlerimiz bizim için farklı şeyler ifade ediyor. Bu insanlar bu vatan için canlarını verirken, takım ayrımı yapmadılar. Emin olun canlarını verirlerken de bunu düşünmediler. Bu vatan için canlarını verdiler. Bir kez daha şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz lazım spor adamları olarak. Şu yaşadıklarımızdan ders çıkarmamaz lazım. Allah ordumuzun yardımcısı olsun. Allah onların ayağına taş değdirmesin." şeklinde konuştu.

Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu fenerbahçe