Süper Lig'de ikinci devrenin hakemleri açıklandı... Halil Umut Meler detayı

Süper Lig TFF Halil Umut Meler
Süper Lig'de ikinci devrenin hakemleri açıklandı... Halil Umut Meler detayı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, ligin 2. yarısında görev alacak hakemler ve VAR hakemlerini açıkladı. Açıklanan listede Halil Umut Meler de yer aldı.

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında görev yapacak hakemler ve VAR hakemleri açıklandı. Halil Umut Meler detayı dikkat çekti!.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2023-24 futbol sezonu devre arası klasman listesini açıkladı.

Buna göre Alper Akarsu, Oğuzhan Çakır, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Emre Kargın, Mehmet Türkmen, Ömer Faruk Turtay ve Muhammet Ali Meteoğlu Süper Lig'in yeni hakemleri oldu.

Öte yandan Yaşar Kemal Uğurlu, Erkan Özdamar, Sarper Barış Saka, Yiğit Arslan ve Yasin Kol ise Süper Lig'den bir alt klasmana düşürüldü.

Buna göre Süper A Klasman hakem listesi şöyle:

Zorbay Küçük, Alper Akarsu, Burak Pakkan, Kadir Sağlam, Burak Şeker, Murat Erdoğan, Ömer Faruk Turtay, Bahattin Şimşek, Oğuzhan Çakır, Arda Kardeşler, Cihan Aydın, Ali Şansalan, Ümit Öztürk, Turgut Doman, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Çağdaş Altay, Mehmet Türkmen, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Volkan Bayarslan, Direnç Tonusluoğlu, Emre Kargın, Halil Umut Meler, Abdulkadir Bitigen, Muhammet Ali Meteoğlu, Atilla Karaoğlan.

Video yardımcı hakem listesi ise şöyle açıklandı:

Mustafa İlker Coşkun, Serkan Tokat, Mustafa Öğretmenoğlu, Özgür Yankaya, Emre Malok, Neslihan Muratdağı, Onur Özütoprak, Alper Ulusoy, Hakan Ceylan, Kutluhan Bilgiç, Alper Çetin, Koray Gençerler, Erkan Engin, Bülent Birincioğlu.