Adana Demirspor'da teknik direktörlük koltuğuna 3 aday

Adana Demirspor Süper Lig
Adana Demirspor'da teknik direktörlük koltuğuna 3 aday
DepoPhotos

Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da teknik direktörlük görevi için 3 ünlü antrenörle görüşmeler başladı.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, dün akşam Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Mavi-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Kluivert'a teşekkür edilerek şunlar kaydedildi:

"Teknik Direktörümüz Sayın Patrick Kluivert ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Kluivert ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

ÜÇ İSİMLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Adana Demirspor'da yeni teknik direktör adayları belli oldu.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Mavi-lacivertli kulüp teknik direktörlük görevi için Andrea Pirlo, Fabio Cannavaro ve Bruno Genesio isimlerini belirledi.

ANDREA PIRLO

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü çalıştıran ve ligi 7. sırada bitiren Andrea Pirlo bu sezon başında ise İtalya 2. Ligi (Serie B) ekiplerinden Sampdoria'nın başına geçti.

15 haftası geride kalan Serie B'de 16 puan toplayabilen Pirlo'nun ekibi 14. sırada, düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor.

FABIO CANNAVARO

Teknik direktörlük kariyerinin büyük bölümünü Çin'de geçiren Fabio Cannavaro, geçtiğimiz sezon İtalya Serie B ekiplerinden Benevento'yu çalıştırmıştı. Sarı-kırmızılı takımın başında 17 maça çıkan Cannavaro, yalnızca 16 puan toplayabilince görevine son verilmişti.

BRUNO GENESIO

Teknik direktörlük kariyerinde Olimpik Lyon, Beijing Guoan ve son olarak Rennes'i çalıştıran Bruno Genesio, bu sezon Fransa Ligue 1'in ilk 12 haftasında yalnızca 12 puan toplayabilmiş ve geçtiğimiz ay 2.5 yıllık Rennes kariyerine nokta koymuştu.

57 yaşındaki Fransız teknik adam, oynattığı ofansif oyun ile dikkat çekiyor.

Kaynak: Haber Global TV