Hull City, Süper Lig'den transferlerine devam ediyor!

Hull City Acun Ilıcalı Yeni Malatyaspor
Hull City, Süper Lig'den transferlerine devam ediyor!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, kadrosunu Süper Lig'de forma giymiş oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor. İngiliz kulübü son olarak Yeni Malatyaspor'dan Benjamin Tetteh'i transfer ettiğini duyurdu.

Acun Iılıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Türkiye'de forma giymiş oyuncuların transfer etmeye devam ediyor.

İngiliz kulübü, Yeni Malatyaspor'la olan sözleşmesini alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle fesheden Benjamin Tetteh'i kadrosuna kattığını ve Ganalı golcüyle 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

2020/2021 sezonunda kiralık olarak Yeni Malatyaspor'a gelen ve geçtiğimiz sezon bonservisi alınan Tetteh için Yeni Malatyaspor, Sparta Prag'a kiralama ve bonservis bedeli olarak toplamda 2.6 milyon Euro ödemişti.

25 yaşındaki Ganalı golcü, Yeni Malatyaspor'da 60 resmi maçta görev yaptı ve 14 gol - 10 asistlik performans sergiledi.

Benjamin Tetteh Hull City

8 TRANSFERİN 6'SI GEÇMİŞTE SÜPER LİG'DE OYNADI

Hull City yaz transfer döneminde Benjamin Tetteh'den önce; Fenerbahçe'den Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'i, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik'i, Fulham'dan (bir dönem Galatasaray forması da giyen) Jean Michael Seri'yi, Vitoria Guimaraes'ten (bir dönem Denizlispor forması da giyen) Oscar Estupinan'ı, Nottingham Fores'tan Tobias Figueiredo'yu ve Chelsea'den kiralık olarak Nathan Baxter'i kadrosuna katmıştı. İngiliz kulübü bu transferler için bonservis bedeli olarak 11.5 milyon Euro harcadı.

Hull City'nin kısa süre içinde Trabzonspor'dan ayrılan Anthony Nwakaeme'yi de kadrosuna katması bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Hull City Süper Lig Benjamin Tetteh Yeni Malatyaspor Hull City transfer haberleri