Acun Ilıcalı, Türkiye'den bir ismi daha Hull City'ye götürüyor

Süper Lig Transfer Hull City Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı, Türkiye'den bir ismi daha Hull City'ye götürüyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, geçtiğimiz sezon Türkiye'de forma giyen bir ismi daha kadrosuna katmak istiyor.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Ilıcalı'nın ekibi, bilet geliri depremzedelere bağışlanmak üzere Galatasaray ve Hatayspor ile 2 hazırlık maçı gerçekleştirmişti.

Hull City'nin Süper Lig'de oynayan futbolculara ilgisi devam ediyor. İngiliz ekibi daha önce Ozan Tufan, Allahyar Sayyedmanesh, Pelkas, Doğukan Sinik, Estupinan, Tetteh, Seri gibi isimleri transfer etmişti.

Hull City'nin geçen sezon Türkiye'de oynayan bir ismin transferinde mutlu sona çok yakın olduğun iddia edildi.

Hull Daily Mail'in haberine göre; Hull City geçtiğimiz sezon İstanbulspor forması giyen Jason Lokilo'yu transfer etmek üzere.

Teknik direktör Liam Rosenior'un bu sezon hızlı kanat oyuncu transferine öncelik vermesinin ardından Lokilo isminin gündeme geldiği belirtildi.

Oyuncunun bonservisi Hollanda ekibi Sparta Rotterdam'da bulunuyor.

24 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon ligin 2. yarısında İstanbulspor'da forma giymiş ve gösterdiği performansla takımının ligde kalmasında önemli rol oynamıştı.

Belçikalı oyuncu İstanbul ekibinde 24 kez sahaya çıkarken 5 gol, 3 asistlik katkı sağlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı Hull City Hatayspor transfer Hull City transfer