Abdullah Avcı'dan hakem isyanı: "Pozisyon hakkında bilgilendirme yaparlarsa sevinirim"

Haberglobal.com.tr
Abdullah Avcı Trabzonspor Süper Lig Beşiktaş
Abdullah Avcı'dan hakem isyanı: "Pozisyon hakkında bilgilendirme yaparlarsa sevinirim"
FOTOĞRAF: AA

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçta oyun olarak değil skor olarak kaybettiklerini belirtti ve mücadeledeki hakem kararlarını eleştirdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı, son haftalardaki en iyi oyunlarından birisini oynamalarına rağmen maçı kaybettiklerini söyleyerek karşılaşmadaki hakem kararlarını eleştirdi.

Deneyimli teknik adam, oyun olarak değil skor olarak kaybettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"OYUNU DEĞİL SKORU KAYBETTİK"

"Enis Destan değişikliği sakatlıktandı. Ayağı ağrıyordu. Fountas'ı oyuna alınca 4-4-2'ye döndük. Ancak bu kadar değişiklik yapabildik. Son haftalarda oynadığımız en iyi oyundu.

Yapamadıklarımız ne dersen, topa sahip olduğumuz dönemlerde erken final pasları attık. Bazen topa sahip olduk atak sonuçlandırdık. Duran top organizasyonlarımız var. Hem ilk yarıda hem ikinci yarıda pozisyonlarımız var. Oyunu genel anlamdaki son haftalarda oynadığımız en iyilerdendi. Yeterli mi? Oyun olarak kaybetmedik, skora olarak kaybettik.

"HAKEM HAKKINDA HİÇ KONUŞMUYORUM"

Beni biliyorsunuz, hakem hakkında hiç konuşmuyorum. 5 taneyi geçmez. Bir hakem seneler evvel bir hakem hata yapmış maçımızda. Hakem de formsuz, ben de formsuzum. Bu maçı ona bağlayamayız demiştim. Hakem arkadaşımız arayıp teşekkür etmişti. Geçen hafta 1-0 galibim, 46. dakika, top tacın dışına çıkıyor, oyun devam ediyor, kırılma golü yiyorum.

"BİLGİLENDİRME YAPARLARSA SEVİNİRİM"

Zaten şu an dalgalı giden bir süreç... Hiçbir ses yok. Bugün penaltı pozisyonu. Sordum ben test etmek için. 44-45. dakika, ben aynısını Fenerbahçe maçında, 3-2 kazandığımız maçta, şunu söyledim. 'Merak ediyorum, bilmiyorum, açıklama yaparlarsa çok iyi olur.' dedim. Mehmet Can'ın forması çıktı, penaltı ve devam etti. Fenerbahçe'ye penaltı verildi. Bugünkü pozisyon için bilgilendirme yaparlarsa sevinirim. Bu top dönüyor gol oluyor. Devreye kırılma golüyle gidiyorum."