A Milli Takım Almanya maçının hazırlıklarına başladı

EURO 2024 Elemeleri A Milli Takım Almanya Vincenzo Montella
A Milli Takım Almanya maçının hazırlıklarına başladı
FOTOĞRAF: İHA

A Milli Futbol Takımı'mız Almanya ile yapacağı hazırlık maçı ve EURO 2024 Elemeleri'nde Galler ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

18 Kasım Cumartesi günü Berlin'de özel maçta Almanya ve 21 Kasım'da Cardiff'te EURO 2024 Elemeleri'nde Galler ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bugün İstanbul'da kampa girdi ve basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sağanak yağış altında gerçekleştirilen idmanda, maç ve seyahat programlarına göre kampa katılan 15 futbolcu yer aldı. Taktik video/analiz toplantısını takiben sahaya gelen futbolcular, burada pas ve taktik çalışma yaptı. TFF Millî Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, kampın ilk antrenmanını tribünden takip etti.

Ay-yıldızlılar, yarın saat 16.00'da TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Bu çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Ertaç Özbir (Adana Demirspor), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defanslar: Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (AS Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Kaan Ayhan (Galatasaray), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydin (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor), Rıdvan Yılmaz (Rangers)

Orta Sahalar: Berat Özdemir (Trabzonspor), Berkan Kutlu (Genoa), Emre Akbaba (Adana Demirspor), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Salih Özcan (Borussia Dortmund)

Forvetler: Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Fenerbahçe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Adana Demirspor), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Kenan Yıldız (Juventus), Bertuğ Yıldırım (Rennes), Yusuf Yazıcı (Lille).

Kaynak: İHA