Fenerbahçe transferde düğmeye bastı... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 21 Ağustos

transfer haberleri
Fenerbahçe transferde düğmeye bastı... Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 21 Ağustos

Son dakika Fenerbahçe transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekipte eksik bölgelere transfer için düğmeye basıldı. En az 1 forvet, 1 orta saha ve 1 bek oyuncusunun arka arkaya duyurulması bekleniyor.  İşte 21 Ağustos son dakika FB transfer haberleri...

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre öncelik forvet mevkiine verildi. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri ve Sarı-lacivertli kulübün 2021 transfer listesi 21 Ağustos.

* Ozan Tufan’ı Watford’a kiralayan Fenerbahçe ’de bir futbolcu daha yuvadan uçabilir. Kayserispor’un 19 yaşındaki kalecisi Doğan Alemdar’ı renklerine bağlayan Rennes, şimdi de Serdar Aziz için girişimlere başladı. Rennes’ın kısa sürede Sarı-Lacivertliler’e resmi teklif yaparak girişimlere başlaması bekleniyor. Serdar, 2019’un ocak ayında Galatasaray’dan transfer olmuştu.

* Ozan Tufan'ın da Watford'un yolunu tutmasının ardından bu bölgeye transfer yapması beklenen sarı-lacivertlilerin Moussa Sissoko istediği iddia ediliyor. 2023'e kadar sözleşmesinin bulunmadığı Tottenham'ın kadrosunda düşünülmeyen 32 yaşındaki ön liberonun istediği yıllık ücretin karşılanması halinde imzaya sıcak baktığı belirtiliyor. Lille'de Xeka ve Arsenal'den Elneny de alternatifler arasında. 

* Daha önce ülkemizde Bursaspor forması giyen Cedric Bakambu, uzun yıllardır Çin'de forma giyiyor. Takımı Bejing Guan ile sözleşmesi Ocak ayında bitecek Bakambu, sözleşme sorununu çözerse Fenerbahçe'ye imza atabilir.

* Limit problemi yüzünden birçok oyuncusunu listeye dahil edemeyen Fenerbahçe, Boşnak sol kanat oyuncusu Sead Kolasinac için bonservis bedeli ödemek istemiyor. Kolasinac ile anlaşan Fenerbahçe, oyuncunun kulübü Arsenal'i ikna etmesini bekliyor. Kolasinac, Arsenal'de kadroda düşünülmüyor. Transferin son günlerine kadar bu pazarlığın devam edileceği gelen bilgiler arasında.

* Fenerbahçe, Sörloth'un yanı sıra Leipzig'te forma giyen Hwang Hee-Chan ile de ilgileniyor.

* Lyon'un Attila Szalai için Fenerbahçe'nin istediği 20 milyon euro'yu verebilecek durumda değil. Fransız kulübünün çok daha düşük bir teklif sunacağı konuşuluyor. Fenerbahçe ise 20 milyon euro altını kabul etmiyor. 

* İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Arjantinli oyuncu Diego Perotti ile Sarı-lacivertli kulübün sözleşme feshi konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu. 

FENERBAHÇE'YE GELENLER

Serdar Dursun

Steven Caulker

Çağatay Kurukalıp

Burak Kapacak

Emir Ortakaya

Kim Min-Jae

FENERBAHÇE'DEN AYRILANLAR

Harun Tekin

Michael Frey

Deniz Türüç

Ömer Faruk Beyaz

Oytun Özdoğan

Gökhan Gönül

Barış Alıcı

Kemal Ademi

İsmail Yüksek

Sadık Çiftpınar

Ozan Tufan

Uğur Kaan Yıldız

Kaynak: Haber Global TV

son dakika fenerbahçe transfer haberleri son dakika fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe haberleri Süper Lig transfer haberleri Mesut Özil emre belözoğlu fenerbahçe transfer listesi 2021 son dakika fb transfer fb transfer listesi Ali Koç