Yan Oda 2. Bölüm İzle Full Star Tv Yan Oda ikinci bölüm tek parça izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Yan Oda Dizi Haberleri Star TV Dizi izle
Yan Oda 2. Bölüm İzle Full Star Tv Yan Oda ikinci bölüm tek parça izle

Yan Oda dizisinin ikinci bölümü 16 Mart 2024 Cumartesi günü Star Tv'de yayınlandı. Yan Oda'nın 2. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yan Oda ikinci bölüm izle.

Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Yan Oda dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen STAR tv dizisi olan 'Yan Oda'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Star tv Yan Oda 2. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

YAN ODA 1. BÖLÜM KONUSU

Kariyeri düşüşte bir sunucu olan Sevgi ve ülkenin önde gelen iş insanı Fikret, herkesten gizli bir nikahla hayatlarını birleştirirler. Fakat şimdi onları işin en zor kısmı beklemektedir. Haberi aileleriyle paylaşırlar ama hiç kimse bu evliliği iyi karşılamaz. 

Cevale ve Şelale, Fikret'in evine taşınmayı hiç istemese de Sevgi, içinde oldukları şartların onları buna mecbur bıraktığı söyler. Alabey'lerin evinde de aynı tartışmalar sürmekte, Nurcihan ve Taylan birlikte yaşama fikrine tepki göstermektedir. Cevale’nin taşınmamak için sığındığı bahaneye çözüm düşünen Fikret onun için sıra dışı bir taşınma yöntemi hazırlar. 

Yaşam tarzlarıyla birbirine taban tabana zıt bu iki aile bir araya geldiğindeyse daha ilk dakikadan soğuk rüzgarlar eser ve büyük çatışmaların başlayacağının sinyallerini verir. Sevgi ve Fikret çocuklarının birbiriyle kaynaşması için bir yemeğe çıkarlar. Fakat Taylan'ın yaşam tarzına tanık olmak Şelale için hiç kolay olmaz. İkili arasındaki çekişmeler alevlenirken, kendilerini açıklaması zor bir durumun içinde bulurlar.

Star tv Yan Oda 2. bölüm izle

YAN ODA OYUNCU KADROSU

Senaryosu Yalı Çapkını’nın usta kalemi Mehmet Barış Günger’e ait olan ve yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği dizinin kadrosunda, Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

YAN ODA İLK BÖLÜM İZLE

Yan Oda dizisinin Star TV'de 16 Mart 2024 Cumartesi günü yayınlanan 2. bölümünü ( ikinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YAN ODA 2. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ