Yabani 37. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Yabani NOW TV Dizi Haberleri
Yabani 37. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

Yabani dizisinin otuz yedinci bölümü 134 Eylül 2024 Cumartesi günü NOW'da yayınlandı. Yabani'nin 37. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izle linki.

Fox'un sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW TV Yabani 37. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ 36. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Ece’nin kaybından sonra kimse kendisinden beklenen tepkileri vermez. Yaman dışında... Yaman, Şebnem’in onlara bıraktığı masum canın kendisi gibi ailesiz büyümesini istemez. Rüya, Alaz ve Çağla, üçünün de kardeşidir yeni doğan bebek. Fakat yaşanan trajedinin boyutu o kadar büyüktür ki herkes ayrı taraflara savrulmaktadır. Ve bir kez daha ana babaların günahlarının bedeli, suçsuz bir çocuğun sınavı olacaktır.

Serhan’ın hala firari olması, Neslihan’ı daha yasını bile tutamadan diğer çocuklarına karşı aşırı korumacı davranmaya mecbur kılar. Asi ise Alaz’la kendisine aydınlık yarınların kilidini açabilecek gelişmelerin içindedir. Fakat önce Alaz’ın zihninde Serhan’dan artakalan karanlığı aşması şarttır. İki aşık, hayatlarında dönüm noktası olacak bir kararın eşiğine gelmiştir.

Serhan artık bir oğlu daha olduğunu öğrendiğinde, onu da kaçırmak için hareket geçer. Yaman ve Neslihan, sinsice çok yakınlarında dolaşan yılanı fark ettiklerinde, zehrine gafil avlanırlar. Sevdiklerinin mutlu bir geleceğe yol alabilmesi uğruna, hayatlarını zindan eden bu şeytanla son kez hesaplaşmak zorundadırlar. 

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Yabani dizisinin FOX'ta 14 Eylül günü yayınlanan 37. bölümünü ( otuz yedinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 37. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ