Yabani 33. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Yabani NOW TV Dizi Haberleri
Yabani 33. Bölüm İzle Full FOX Yabani yeni bölüm tek parça izle

Yabani dizisinin otuz üçüncü bölümü 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü NOW'da yayınlandı. Yabani'nin 33. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Yabani yeni bölüm izle linki.

Fox'un sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. 'Yabani'nin dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW TV Yabani 33. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı dizinin yeni bölümü merak konusu olmuş durumda.

YABANİ OYUNCULARI KİMLER?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

YABANİ 32. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Elif kalan son kuvvetiyle Yaman’a bir ipucu bırakır. Yaman ona kimin çarpıp kaçtığını bulmak için bu ipucunun peşine düşer. Asi ve Cesur’dan başka güvenebileceği kimse kalmamıştır artık. Gençler Rüya’yı, Alaz’ı ve Çağla’yı ayrı ayrı takibe alırlar. Asi’nin kendisine bilgi toplamak için yaklaşması Alaz’ı yaralar. Neslihan da iki gencin fırtınalı ilişkisine müdahil olmaya çalışır. Alaz bütün bu baskılar altında Serhan’ın oğlu gibi davranmaya, Yaman’a yalan söylemeyi sürdürmeye razı olabilecek midir? Yaman, Alaz’la aralarında güçlenen kardeşlik duygusuna güvenmeye karar verir.

NOW TV Yabani 33. bölüm izle

YABANİ YENİ BÖLÜM İZLE

Yabani dizisinin FOX'ta 11 Mayıs günü yayınlanan 33. bölümünü ( otuz üçüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

YABANİ 33. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ