Şahane Hayatım 24. Bölüm İzle Full Fox tv Şahane Hayatım yeni bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Şahane Hayatım NOW TV Dizi Haberleri
Şahane Hayatım 24. Bölüm İzle Full Fox tv Şahane Hayatım yeni bölüm tek parça izle

Şahane Hayatım dizisinin yirmi dördüncü bölümü 24 Nisan 2024 Çarşamba günü NOW'da yayınlandı. Şahane Hayatım'ın 24. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Şahane Hayatım yeni bölüm izle.

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Şahane Hayatım dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Merak edilen NOW tv dizisi olan 'Şahane Hayatım'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Fox tv Şahane Hayatım 24. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

ŞAHANE HAYATIM 23. BÖLÜM KONUSU

Demir cinayetinin tanığını bulmak için beraber hareket eden Şebnem ve Onur şantajcının Didem olduğunu öğrenince şoke olur. Şebnem en yakın arkadaşının kendisine ihanet etmeyeceğini düşünür fakat Onur aynı fikirde değildir. Şebnem ve Onur’un birlikte hareket etmelerinden şüphelenen Mesut, telefonuna gelen gizemli bir mesajla sarsılır.

Mesut’un hamlesi olayların seyrini değiştirir. Macit ise Elif’in Şebnem’e olan düşmanlığını öğrenir. Macit ve Elif ittifakı Şebnem için zor günlerin başlangıcı olacaktır. Şebnem içine düştüğü bu cendereden kurtulmak için Mesut’un yardımına ihtiyacı duyar. Mesut bir kez daha Şebnem’e yardım edecek midir?

Fox tv Şahane Hayatım 24. bölüm izle

ŞAHANE HAYATIM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini üstlendiği Şahane Hayatım'ın kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimler yer alıyor.

ŞAHANE HAYATIM YENİ BÖLÜM İZLE

Şahane Hayatım dizisinin Fox tv'de 24 Nisan 2024 Çarşamba günü yayınlanan 24. bölümünü ( yirmi dördncü bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ŞAHANE HAYATIM 24. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ