Real Sociedad - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Arda Güler Real Madrid Canlı maç izle İspanya La Liga
Real Sociedad - Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya La Liga maçında heyecan! Real Sociedad - Real Madrid karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

İspanya La Liga maçında heyecan devam ediyor. Real Sociedad, Real Madrid'i ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Real Sociedad - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Real Sociedad - Real Madrid maçı canlı maç izle linki...

REAL SOCİEDAD REAL MADRİD KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Real Sociedad - Real Madrid İspanya La Liga maçında iki takım 26 Nisan Cuma günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

Real Sociedad - Real Madrid maçı

REAL SOCİEDAD REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Sociedad - Real Madrid karşılaşması S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

REAL SOCİEDAD REAL MADRİD MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Real Madrid'in Real Sociedad ile oynayacağı maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Carlo Ancelotti, Arda Güler sorusuna yanıt verdi.

ARDA GÜLER İÇİN BUNLARI SÖYLEDİ

Arda Güler sorusuna da yanıt veren Ancelotti, "Arda iyi durumda. Bir süredir oynamaya hazır ancak çok zorlu maçlar oynadığımız için şans veremedim. İyi oynarken takımı değiştirmek zor. Hak ettiği dakikaları alamadı ama iyi tavrı, çalışma şekli ve kararlılığı göz önüne alındığında her an oynayabilir" dedi.

Militao'nun henüz yüzde 100'üne ulaşamadığını da kaydeden İtalyan Teknik Direktör, "Onun da daha fazla dakikaya ihtiyacı var. Yarın oynayıp oynamayacağına henüz karar vermedim" dedi.

Carlo Ancelotti bir de müjdeli haber vererek Belçikalı kaleci Courtois'nın haftaya Cadiz maçında oynayabilecek duruma geleceğini duyurdu.

Ancelotti, Barcelona Teknik Direktörü Xavi'nin de doğru bir karar verdiğini belirterek "Xavi, Barcelona'da iyi iş çıkardı. Kulübü çok iyi tanıyor. Bana göre kalması doğru bir karar" yorumunda bulundu.