Real Madrid - Cadiz maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Real Madrid Canlı maç izle Arda Güler İspanya La Liga
Real Madrid - Cadiz maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya La Liga maçında heyecan! Real Madrid - Cadiz karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

İspanya La Liga maçında heyecan devam ediyor. Real Madrid, Cadiz'i ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Real Madrid - Cadiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Real Madrid - Cadiz maçı canlı maç izle linki...

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Real Madrid'in İtalyan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti yarın Cadiz maçında Arda Güler'in oynayacağını bizzat açıkladı. Antrenmandan sonra bir basın toplantısı düzenleyen Real Madrid'in İtalyan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Cadiz maçıyla ilgili konuştu.

Real Madrid - Cadiz maçı

Ancelotti, "Bu maçı kazanarak şampiyonluğa 3 puan daha yaklaşmak istiyoruz. Rakibimiz düşmeme mücadelesi verse de hedefimize ulaşmak istiyoruz" derken Courtois, Militao ve Arda Güler'in bu maçta forma giyeceklerini müjdeledi.

Ancelotti, Arda Güler için ayrıca "Yarınki maçın başrol oyuncusu olacak" ifadesini de kullandı.

REAL MADRİD CADİZ KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Real Madrid - Cadiz İspanya La Liga maçında iki takım 4 Mayıs Cumartesi günü saat 17:15’de karşı karşıya gelecek.

REAL MADRİD CADİZ MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Madrid - Cadiz karşılaşması S Sport S Sport Plus ve Exxen ekranlarından canlı aktarılacak.

REAL MADRİD CADİZ MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.