Özel güvenlik sınav sonuçları: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı?

Emniyet Genel Müdürlüğü
Özel güvenlik sınav sonuçları: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı?

Geçtiğimiz ay uygulanan Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme eğitim sınavı için sonuç heyecanı yaşanıyor. ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanır, nereden öğrenilir soruları peş peşe araştırılıyor. İşte 2024 110. dönem ÖGG sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih...

25 Ağustos 2024 Tarihinde uygulanan Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme eğitim sınavının sonuçları bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan ÖGG sınavının sonuçları da EGM tarafından açıklanacak. Peki Özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanır, sonuç sorgulama hangi adresten yapılır?

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI

Özel güvenlik sınav sonuçları ilgili sitede açıklandı. 25 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşen ÖGG 110. Dönem sınav sonuçları 13 eylül 2024 Cuma günü erişime açıldı. Adaylar sınav sonuçlarını T.C kimlik numaraları ile sorgulayabilecekler.

110. DÖNEM ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından organize edilen Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim Ve 86. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG), 25 Ağustos 2024 Pazar günü gerçekleştirildi.

EGM kılavuzuna göre, yapılan değerlendirme sonrası ÖGG sınav sonuçları, 13 Eylül 2024 Cuma günü açıklandı.

2024 ÖGG SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

ÖGG sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet adresinden T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile öğrenilebilecek.

2024 ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ