Mehmed: Fetihler Sultanı 5. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı beşinci bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Mehmed: Fetihler Sultanı TRT Dizi Haberleri
Mehmed: Fetihler Sultanı 5. Bölüm İzle Full TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı beşinci bölüm tek parça izle

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin beşinci bölümü 26 Mart 2024 Salı günü TRT1'de yayınlandı. Mehmed: Fetihler Sultanı''nın 5. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Mehmed: Fetihler Sultanı beşinci bölüm izle.

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen TRT1 dizisi olan 'Mehmed: Fetihler Sultanı'nın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

MEHMED:FETİHLER SULTANI 4. BÖLÜM KONUSU

Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürülmüştü. Üstünde yağmur gibi yağan oklardan son anda kurtulan Mehmed bu cendereden çıkıp zor durumdaki babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağı büyük bir baskın yemiş, üzerine patlayıcı çömlekler bağlanan Eflaklılar birer birer infilak etmekteydi.

Bir Eflaklı ise Murad'ın arkasından usulca sokulmuştu. Murad bu tehlikeden nasıl kurtulacak? Kosova Savaşını kazanan Osmanlılar geri dönmüş, Çandarlı ise Mehmed'in kendisine yaptıklarını unutmamıştı.

Çandarlı kurduğu oyunla Mehmed'i yuvasından vurmak ister. Zafer Toyunda bu oyununu devreye sokar. Sultan Murad ve İbrahim Han'ın müsaadesiyle Mehmed ve Gülşah’ın nikahı gerçekleşir. Bahar bu duruma nasıl tepki verecek? Mehmed bu evliliğe hoş bakmasa da, rıza göstermişti. Ancak onun hayali bambaşka bir yolculuktu.

Harem’de ise Halime Sultan Murad’a istediğini yaptırmış, Hüma’yı Bursa’ya göndermişti. Hüma’nın hastalığı bu olayla beraber artar. Halime ise Gülşah’ın Mehmed’e hatun olmasıyla beraber yeni hesaplar peşindedir.. Haremde yeni dengeler ne olacak? Halime’nin planları gerçekleşecek mi?

TRT1 Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölüm izle

MEHMED:FETİHLER SULTANI OYUNCULARI

Serkan Çayoğlu-Sultan Mehmed

Selim Bayraktar-Çandarlı

Fikret Kuşkan-Notaras

Tuba Ünsal-Mara Hatun

Seçkin Özdemir-Konstantinos

Teoman Kumbaracıbaşı-Sultan Murad

Emine Ün-Halime Hatun

Kenan Çoban-Malkoçoğlu Bali Bey

Açelya Akkoyun-Hüma Hatun

Volkan Keskin-Demetrios

Esila Umut-Eleni

Bülent Alkış-Şehabeddin

Ayşegül Günay-Helena Dragas

Cebrail Esen-Reyhan Ağa

Tolga Akkaya-Saltuk

MEHMED:FETİHLER SULTANI İLK BÖLÜM İZLE

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin TRT1 'de 26 Mart 2024 Salı günü yayınlanan 5. bölümünü ( beşinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

MEHMED:FETİHLER SULTANI 5. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ