MasterChef kim kazandı? MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye TV8 Dizi Haberleri
MasterChef kim kazandı? MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

MasterChef mavi takım kaptanı kim oldu? 16 Eylül Pazartesi akşamı yaşanan çekişmeli mücadele sonrası belli oldu. Peki, lahmacun oyununda MasterChef kim kazandı, kaptan kim oldu? İşte, 16 Eylül MasterChef kaptanlık oyununu kazanan isim ve haftanın yeni mavi kırmızı takım yarışmacıları.

MasterChef Türkiye yeni takımlar ve kaptanlık oyununu kimin kazandığı belli oldu. MasterChef'in 16 Eylül 2024 tarihli son bölümünde, yarışmacılar mavi takım kaptanlık oyunu için önlük giydi. 45 dakika içerisinde en iyi lahmacunu hazırlamaya çalışan yarışmacılar zorlu anlar yaşarken, gecenin sonunda MasterChef mavi takım kaptanı Alper oldu. Kırmızı takımın kaptanını da seçme hakkı kazanan Alper, Erim'i rakip takımın başına getirdi. Gecenin sonunda ise MasterChef takımları kuruldu. Peki, MasterChef'te haftanın takımları nasıl kuruldu?

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Artık yedek kadrodan gelen yarışmacıların bitmesiyle beraber, MasterChef Türkiye'de geri sayım resmen başladı. Heyecanın her geçen gün arttığı yarışmada yeni hafta öncesi kaptanlık oyunu için Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan lahmacun istedi. Şefler lahmacun için yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi.

Sürenin sonunda hazırlanan lahmacunları değerlendiren şefler en başarılı buldukları isimleri öne çağırdı. Bu isimler; Nigar, Alper, Yudum, Zübeyde, Beyza ve Kaan oldu. Gecenin sonunda şeflerin kararı ile mavi takım kaptanlığını kazanan isim Alper olarak seçildi. Mavi takım kaptanı olan Alper, kırmızı takım kaptanlığına Erim'i getirdi.

MASTERCHEF'TE TAKIMLAR YENİDEN KURULDU

Alper ve Erim'in kaptan olduğu gecede takımlar kuruldu. Kırmızı ve mavi takımın kaptanları güçlü buldukları isimleri kendi takımına aldı. MasterChef'te bu hafta takımlar şöyle kuruldu;

Mavi: Alper (Kaptan), Onur, Emre, Eda, Kerem, Şirin, Ezgi, Nigar, Muratcan ve Nevzat

Kırmızı: Erim (Kaptan), Semih, Kaan, Zübeyde, Beyza, Yudum, Hakan, Ayşe, Bera ve Akın