Lale Cangal kimdir? Cemal Hünal Lale Cangal boşandı mı?

Kimdir Cemal Hünal
Lale Cangal kimdir? Cemal Hünal Lale Cangal boşandı mı?

Lale Cangal ile Cemal Hünal çiftinin boşanacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Cangal'ın Hünal ile 13 yıllık mutlu bir birlikteliği vardı. Peki, Lale Cangal kimdir? Cemal Hünal Lale Cangal boşandı mı?

Lale Cangal kimdir diye merak ediliyor. Son dönemde Cemal Hünal ile boşanacaklarına dair iddiaların ortaya atıldığı Lale Cangal ismi araştırılan isimlerden biri olmuştu. Hünal ile 13 yıldır beraber olan Cangal'ın oynadığı diziler merak edilenler arasında. Peki Cemal Hünal Lale Cangal boşandı mı? Lale Cangal hakkında merak edilen soruların yanıtları...

LALE CANGAL KİMDİR?

Lale Cangal, 1981 yılında Hollanda’da doğdu. Cangal, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü’nden mezun oldu. Oyunculuk deneyimi olan Lale Cangal, “Annem”, “Kurtlar Vadisi Pusu” ve “Emret Komutanım” gibi dizilerde rol almıştır. Cangal, 2011 yılında oyuncu olan Cemal Hünal ile evlendi. Lale Cangal 43 yaşında ve 10 yaşında bir erkek çocuğu vardır.

CEMAL HÜNAL LALE CANGAL BOŞANDI MI?

Lale Cangal Cemal Hünal çifti 13 yıllık evliliklerini bitirerek anlaşmalı olarak boşandı. Mahkeme, çiftin 10 yaşındaki oğulları için ortak velayet kararı verdi. Mahkeme Hünal’ın, oğluna aylık 65 bin lira nafaka ödemesine hükmetti.

Boşanma davası, İstanbul Aile Mahkemesi’nde basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Duruşma başlamadan önce mahkeme önünde bekleyen Cemal Hünal, kitap okuyarak zaman geçirdi. Lale Cangal’ın da mahkeme salonuna gelmesiyle birlikte kısa bir selamlaşma gerçekleşti. 10 dakika süren duruşmanın ardından, çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verildi.