Korkma Ben Yanındayım 6. Bölüm İzle Full NOW Tv Korkma Ben Yanındayım altıncı bölüm tek parça izle

HABER MERKEZİ
Korkma Ben Yanındayım Dizi Haberleri NOW TV
Korkma Ben Yanındayım 6. Bölüm İzle Full NOW Tv Korkma Ben Yanındayım altıncı bölüm tek parça izle

Korkma Ben Yanındayım dizisinin altıncı bölümü 20 Nisan 2024 Cumartesi günü NOW Tv'de yayınlandı. Korkma Ben Yanındayım'ın 6. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Korkma Ben Yanındayım yeni bölüm izle.

NOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Korkma Ben Yanındayım dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen NOW tv dizisi olan 'Korkma Ben Yanındayım'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW tv Korkma Ben Yanındayım 6. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KORKMA BEN YANINDAYIM 5. BÖLÜMDE NE OLDU?

Masal’ın kızı olduğunu öğrenen Mert, tekrar İnci’nin karşısına çıkar. İnci her ne kadar Mert’e kızsa da onu görünce kafası karışacaktır. Masal’a çok iyi bir baba olan Mustafa için İnci ve kızı onun her şeyidir. Bir yandan da İnci’yi kaybetme korkusu taşıyan Mustafa, Mert ile hastanede karşılaşır. İki düşman gibi birbirlerine bakarken, Mustafa sessiz bir yerde Mert ile konuşmak ister. Daha sonra eve dönen Mustafa pişman şekilde İnci’den özür diler. O konuşmada Mustafa Mert’e bir şey mi yapmıştır? Bunu öğrenen İnci Mustafa’ya karşı ne tepki verecektir?

NOW tv Korkma Ben Yanındayım 6. bölüm izle

KORKMA BEN YANINDAYIM OYUNCU KADROSU

Korkma Ben Yanındayım birbirinden ünlü yüzlere ev sahipliği yapıyor. Dizinin kadrosunda: Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın ve Eren Ören yer alıyor.

KORKMA BEN YANINDAYIM YENİ BÖLÜM İZLE

Korkma Ben Yanındayım dizisinin NOW TV'de 20 Nisan 2024 Cumartesi günü yayınlanan 6. bölümünü ( altıncı bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KORKMA BEN YANINDAYIM 6. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ