Kızıl Goncalar 9. Bölüm İzle: Fox tv Kızıl Goncalar yeni bölüm tek parça full izle

Kızıl Goncalar NOW TV Dizi Haberleri Dizi izle
Kızıl Goncalar 9. Bölüm İzle:  Fox tv Kızıl Goncalar yeni bölüm tek parça full izle

Kızıl Goncalar dizisinin dokuzuncu bölümü 4 Mart 2024 günü NOW tv'de yayınlandı. Kızıl Goncalar'ın 9. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kızıl Goncalar dokuzuncu bölüm izle.

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızıl Goncalar dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Fox tv dizisi olan 'Kızıl Goncalar'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW tv Kızıl Goncalar 9. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KIZIL GONCALAR 8. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Zeynep’i göndermek üzere olan Levent, ani bir haberle köşeye sıkışınca kızıyla Zeynep’in kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Öte yandan Naim, bir iş çevirdiğinden emin olduğu Meryem’i Zeynep’le sınamaya kalkışır.

Zeynep’in yurtdışına kaçamayışı, Cüneyd’den de kaçamayışı anlamına gelecektir. Dergah ikili bir için yeni bir karar alır. Ancak Meryem’in kızını kaderine terk etmeye niyeti yoktur.

Meryem, son çare olarak çok tehlikeli bir oyuna kalkışır. Bu yolda Meryem’e, onu bir tehdit olarak görmeye başlayan Beste yardım edecektir. Ancak ikilinin Levent’ten habersiz giriştiği bu macera, Meryem ve Zeynep’i ölümle yüz yüze getirir.

 NOW tv Kızıl Goncalar 9. bölüm izle

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KADROSU

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM İZLE

Kızıl Goncalar dizisinin Fox tv'de 4 Mart 2024 günü yayınlanan 9. bölümünü ( dokuzuncu bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KIZIL GONCALAR 9. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ