Kızıl Goncalar 7. Bölüm İzle: Fox tv Kızıl Goncalar yeni bölüm tek parça full izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Kızıl Goncalar FOX Dizi Haberleri Dizi izle
Kızıl Goncalar 7. Bölüm İzle:  Fox tv Kızıl Goncalar yeni bölüm tek parça full izle

Kızıl Goncalar dizisinin yedinci bölümü 19 Şubat 2024 günü Fox tv'de yayınlandı. Kızıl Goncalar'ın 7. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kızıl Goncalar yedinci bölüm izle.

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızıl Goncalar dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Fox tv dizisi olan 'Kızıl Goncalar'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Fox tv Kızıl Goncalar 7. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KIZIL GONCALAR 6. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Suavi ve Levent, Zeynep’i göndermenin önündeki engelleri kaldırmaya çalışırken Levent’le görüşmek isteyen Cüneyd, Suavi’nin hastalığını öğrenir. Cüneyd ve Sadi dergahtakileri yanına alarak sürpriz bir hasta ziyareti yapmaya karar verirler. Bu ziyaret Müyesser’e Levent ve Meryem’le ilgili şüphelerinin peşine düşme fırsatı verecektir.

Öte yandan Can yüzünden başı dertten kurtulmasa da annesinin yokluğuna alışmaya başlayan Mira’yı tam da doğum gününde yeni bir şok beklemektedir.

Zeynep’i kıskanan Feyza ise Cüneyd’i Zeynep’e düşman etmek bir oyuna girişir. Duyduklarıyla sarsılan Cüneyd hesap sormak için Zeynep’in karşısına çıkarken Levent’in tüm çabasına rağmen Müyesser de Meryem’in sırrını öğrenir. Tam kaçış umutlarının yeşerdiği anda köşeye sıkışan Meryem ve Zeynep, artık korkunç bir sonla karşı karşıyadır.

Fox tv Kızıl Goncalar 7. bölüm izle

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KADROSU

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM İZLE

Kızıl Goncalar dizisinin Fox tv'de 19 Şubat 2024 günü yayınlanan 6. bölümünü ( altıncı bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KIZIL GONCALAR 7. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ