Kızıl Goncalar 22. Bölüm Tek Parça Full İzle! NOW TV Kızıl Goncalar son bölüm izle!

HABER MERKEZİ
Kızıl Goncalar NOW TV Dizi izle Dizi Haberleri
Kızıl Goncalar 22. Bölüm Tek Parça Full İzle! NOW TV Kızıl Goncalar son bölüm izle!

Kızıl Goncalar 22. bölüm NOW TV ekranlarında 14 Ekim 2024 günü yayınlandı. Dizinin yeni bölümü (son bölüm) internete yüklendi. Kızıl Goncalar dizisinin 22. bölümünü tek parça ful izleyebileceğiniz link haberimizde.

NOW ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızıl Goncalar dizisinin son bölümünde yaşananlar merak konusu oldu. 'Kızıl Goncalar'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu ele aldık. Dizinin son bölümünü (yeni bölüm) izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte NOW TV Kızıl Goncalar 22. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KIZIL GONCALAR 22. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Meryem derin komadan Mira’nın gerçeği öğrenmesiyle uyanmıştır. Gerçeği öğrenen Mira yaşadıklarının ağırlığı altında ezilmektedir ve onu tanımayan tek kişiyle dertleşmeye gider. Öte taraftan Zeynep de Mira’nın Cüneyd’in yerini ondan sakladığını öğrenmiş ve bu ihanetle yıkılmıştır. Cüneyd zihninden sızan parçalara anlam vermeye çalışırken Vahid’in aradığı kitap, onu Lokman ile Cüneyd’e adım adım yaklaştırmaktadır.

Kevser’in Sadi ile evlendirilecek olması Hasna’nın deliye dönmesine sebep olurken Zeynep’i güvende tutan yalanın da ortaya çıkma tehlikesini doğurmuştur. Kevser’in Sadi ile evlendiği an yeni doğum yaptığının anlaşılması hem onu hem Zeynep’i ateşe atacaktır.

Meryem, bir yandan tutsak gördüğü Zeynep’in derdiyle dertlenirken bir yandan da yüzüne bakmayan Mira ile bir ilişki kurmaya çalışır. Levent ise bir yandan herkesin iyiliği için Meryem’in hapse dönmesini engelleyen bir plan yaparken bir yandan da ortadan kaybolan Mira’yı arayacak ve o da Zeynep gibi hiç beklemediği bir anda Cüneyd’i karşısında bulacaktır.

Mira kabullenmekte zorlandığı Meryem’in karşısına acımasız bir teklifle çıkarken Meryem’in özgür kalmasına izin vermeye niyeti olmayan Vahid de bu sorunu ortadan kaldırmak için Levent’e olan kıskançlığını kullandığı Naim’i vazifelendirir.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜM (YENİ BÖLÜM) İZLE

Kızıl Goncalar dizisinin NOW TV'de 14 Ekim 2024 Pazartesi günü yayınlanan 22. bölümünü (son bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KIZIL GONCALAR 22. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ