Kızıl Goncalar 14. Bölüm İzle: Fox tv Kızıl Goncalar yeni bölüm tek parça full izle

HABER MERKEZİ
Kızıl Goncalar NOW TV Dizi Haberleri
Kızıl Goncalar 14. Bölüm İzle: Fox tv Kızıl Goncalar yeni bölüm tek parça full izle

Kızıl Goncalar dizisinin on dördüncü bölümü 15 Nisan 2024 günü NOW tv'de yayınlandı. Kızıl Goncalar'ın 14. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kızıl Goncalar dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Fox tv dizisi olan 'Kızıl Goncalar'ın dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte NOW tv Kızıl Goncalar 14. bölüm izle dizi izle linki. Dizi haberleri...

KIZIL GONCALAR 13. BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Meryem’i Levent’le yakalayan Naim, Meryem’i zina ile suçlar. Meryem, suçlamayı reddetse de bu Naim’in zulmüne engel olmayacaktır. Levent canhıraş biçimde Meryem’i kurtarmaya çalışsa da Sadi Hüdayi ve tarikat ona yardımcı olmaya gönülsüzdür. Dahası tarikattan korkan Meryem de boşanmaya yanaşmamaktadır.

Zeynep’in matematik öğrettiğini duyduktan sonra onla yüzleşmek üzere olan Cüneyd’e Meryem’in haberi gelir. Cüneyd, Levent’in bunca zamandır kendisine yalan söylediğini öğrenmiş olur. Zeynep ise babasının Nadire ile ilişkisini ortaya çıkarıp Meryem’i babasının elinden kurtarmak için Cüneyd’den yardım istemek zorunda kalır.

Meryem yüzünden Beste’yle de arası açılınca hayatta tutunduğu her şeyi yitirmek üzere olan Levent ise Suavi’nin ötanazi kararıyla yüzleşmekten kaçınırken Cüneyd’le konuştukları “rabıta” fikrine yakınlaşır.

Yaşadıklarını herkesten gizlemeye çalışan Meryem nihayet Zeynep’e yakalanınca kızı, annesini Levent’ten yardım isteyip her şeye son vermesi için yüreklendirir. Ancak Naim’in Meryem’i bırakmaya niyeti yoktur ve onu en büyük kabusuyla sınamaya karar verir. Suavi ölümüne giderken, Meryem’i bu karanlık sondan kurtaracak bir umut ışığı kalmamış görünmektedir.

NOW tv Kızıl Goncalar 14. bölüm izle

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KADROSU

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM İZLE

Kızıl Goncalar dizisinin Fox tv'de 15 Nisan 2024 günü yayınlanan 14. bölümünü ( on dördüncü bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KIZIL GONCALAR 14. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ