İtalya - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye İtalya maçı şifresiz mi? İşte muhtemel 11'ler

HABER MERKEZİ
İtalya Türkiye Canlı izle Canlı maç izle TRT
İtalya - Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye İtalya maçı şifresiz mi? İşte muhtemel 11'ler

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi A Milli Futbol Takımımız ilk ciddi sınavına İtalya karşısında çıkıyor. İtalya - Türkiye karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

A Millî Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde ciddi bir provaya çıkacak. Ay-yıldızlılar, hazırlık maçında deplasmanda İtalya Millî Takımı ile karşı karşıya gelecek. İtalya ile Türkiye karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, İtalya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte İtalya - Türkiye maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

A Milli Futbol Takımı EURO 2024 öncesi zorlu İtalya maçına hazır.

Ay yıldızlılar son Avrupa şampiyonu karşısında hem 2024 yılının ilk galibiyetini almaya çalışacak hem de İtalya'yı ilk kez yenmek için mücadele verecek.

İtalya - Türkiye maçı canlı izle

Millilerin başında 7'nci maçına çıkacak teknik direktör Vincenzo Montella kendi ülkesine karşı ilk kez Türkiye'nin başında görev alacak.

MUHTEMEL 11'LER

İtalya: Donnarumma, Darmian, Buongiorno, Bastoni, Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Dimarco, Pellegrini, Chiesa, Retegui,

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkaçar, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız.

İTALYA TÜRKİYE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

İtalya - Türkiye Hazırlık maçında iki takım 4 Haziran Salı günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

İTALYA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

İtalya - Türkiye karşılaşması TRT Spor ekranlarından canlı aktarılacak.

İTALYA TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.