Fernando Muslera Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Galatasaray, Muslera'nın yerine...

HABER MERKEZİ
Galatasaray Transfer Uruguay
Fernando Muslera Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Galatasaray, Muslera'nın yerine...

Fernando Muslera'nın Galatasaray'dan ayrılacağı iddiaları güündeme bomba gibi düştü. Galatasaray'ın Muslera ile yolları ayıracağı, hatta yerine alacağı ismin belli olduğu iddia edildi. Peki, Fernando Muslera Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Galatasaray'ın Fernando Muslera ile yollarını ayıracığı iddiaları çok konuşuldu. 2011 yılından bu yana 13 sezondur Galatasaray'ın kalesini koruyan Uruguaylı file bekçisinin Türkiye'ye veda edeceği konuşuluyor. Sarı kırmızılı ekibin Muslera yerine bir kaleci baktığı da gelen haberler arasında. Peki, Fernando Muslera Galatasaray'dan ayrılıyor mu? İşte Galatasaray'ın Muslera yerine düşündüğü o isim...

FERNANDO MUSLERA GALATASARAY'DAN AYRILIYOR MU?

Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla son sezonunu oynuyor. Galatasaray, geçen sezon sözleşmesinin sonuna gelen Muslera ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Başarılı file bekçisinin bu sezon sarı kırmızılılardan ayrılması bekleniyor. Muslera'nın futbolu Galatasaray'da bırakma isteği olduğu biliniyor. 

Galatasaray Teknik Direktörü Okun Buruk, daha önce yaptığı açıklamalarda Muslera'nın ayrılacağı iddialarını doğrulamıştı. Okan Buruk, Muslera hakkında, "Geçen sene de bu sene de ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var. Muslera gidince kaleci bulmak kolay değil." demişti.

GALATASARAY'IN MUSLERA YERİNE DÜŞÜNDÜĞÜ İSİMLER...

Galatasaray, Muslera yerine düşündüğü birçok kaleciyi listesine aldı. Listenin başında Napoli forması giyen Alex Meret geliyor. Listede yer alan bir diğer isim ise Rennes forması giyen Doğan Alemdar. Galatasaray ayrıca Eyüpspor forması giyen Berke Özer'i de listesinde bulunduruyor. 

Son olarak listenin en güçlü adaylarından bir diğeri ise Barcelona forması giyen İnaki Pena. Pena geçmiş yıllarda Galatasaray forması giymiş ve başarılı bir performans göstermişti. Sarı kırmızılı taraftarlar da İnaki Pena ismine sıcak bakıyor.