Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Adana Demirspor Canlı maç izle
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig maçında heyecan! Fenerbahçe - Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Trendyol Süper Lig maçında heyecan devam ediyor. Fenerbahçe, Adana Demirspor'u ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı canlı maç izle linki...

OLAYLI MAÇIN CEZALARI BELLİ OLDU!

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama ve para cezası verilirken, Fenerbahçe futbolcusu Osayi Samuel'e ceza tayinine yer olmadığına karar verildi.

Kaleci İrfan Can Eğribayat ve Jayden Oosterwolde ise 1'er maç men cezası aldı.

Ayrıca, iki kulübe ve futbolculara çeşitli para cezaları verilirken, Trabzonspor antrenörü Egemen Korkmaz'a 1 maç men ve Fenerbahçe görevlileri Kürşat Çiftlik ile Okan Özkan'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Fenerbahçe - Adana Demirspor Trendyol Süper Lig maçında iki takım 3 Nisan Çarşamba günü saat 20:30’da karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Adana Demirspor karşılaşması beIN Sports Tod TV ve Bein Sports 1 ekranlarından canlı aktarılacak.

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.