Erşan Kuneri 2. sezon izle! Erşan Kuneri full yeni sezon izle

HABER MERKEZİ
Erşan Kuneri Netflix Dizi izle
Erşan Kuneri 2. sezon izle! Erşan Kuneri full yeni sezon izle

Cem Yılmaz imzalı 'Erşan Kuneri' dizisinin ikinci sezonu Netflix'te yayınlandı. İşte Erşan Kuneri 2. sezon izle linki...

Netflix’te bugün yayın hayatına giren Cem Yılmaz imzalı Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu için nefesler tutuldu. Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği dizinin yeni sezonu hakkında merak edilenler de bir kere daha artmış durumda. Erşan Kuneri'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Erşan Kuneri nerede yayınlanacak? İşte detaylar.

Geçtiğimiz yıl 13 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanan ilk sezon, geniş oyuncu kadrosu ve komik hikayesiyle izleyiciden tam not almıştı. Yüksek izlenme oranlarına ulaşan dizi, izleyicilerin yoğun ilgisi üzerine ikinci sezonuyla izleyiciyi bir kez daha güldürmeye hazırlanıyor.

ERŞAN KUNERİ 2 KONUSU

Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri 84 yaşına gelmiştir ve kendisine ulaşan bir gazeteciye söyleşi verir. Söyleşide yer alan anılar dizinin ikinci sezon konusunu  oluşturur. Erşan Kuneri'nin 2. Sezonu'nda Türkiye'nin sinema tarihine eğlenceli bir yolculuk yapılır.

ERŞAN KUNERİ HANGİ PLATFORMDA YAYINLANIYOR?

Çekimleri tamamlanan ikinci sezon, 10 Ekim 2024 tarihinde Netflix'te yayınlanacak. İzleyiciler, Erşan Kuneri’nin yeni sezon maceralarını bu tarihten itibaren izleyebilecek.

ERŞAN KUNERİ YENİ SEZONDA KİMLER VAR?

İlk sezonunda Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili, Özkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya gibi yıldız isimleri bir araya getiren dizi, yeni sezonda da güçlü bir kadroyla ekranlara geliyor. İkinci sezona sürpriz oyuncular eklenirken, Bora Akkaş, Ahsen Eroğlu, Şükran Ovalı ve Bige Önal da kadroya dahil oldu.

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON İZLE