CANLI YAYIN | Konferans Ligi kura çekimi şifresiz canlı izle! UEFA Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Başakşehir Canlı izle TRT Spor canlı izle Konferans Ligi
CANLI YAYIN | Konferans Ligi kura çekimi şifresiz canlı izle! UEFA Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi kura çekimi için geri sayım başladı. 2024-2025 sezonunda ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Başakşehir'in muhtemel rakipleri ve kura torbaları belli oldu. Peki, UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off karşılaşmaları son buldu ve lig etabı başlıyor! Temsilcimiz Başakşehir'in de yer aldığı Konferans Ligi'nde takımlar ilk kez yeni formatla sahaya çıkacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi canlı izlemek isteyenler, 'Konferans Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?'' sorusunu yöneltiyor.

Konferans Ligi'nde torbalar belli oldu ve takımlar kura çekimi için nefeslerini tuttu. 2024-2025 sezonunda mücadele edecek 36 takım kesinleşti. Türkiye'den Başakşehir'in top koşturacağı Konferans Ligi'nde muhtemel rakiplerimiz de belli oldu. İşte, kura çekimi detayları...

UEFA KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Konferans Ligi'nde kura çekimi 30 Ağustos Cuma günü Monako’daki Grimaldi Forum’da yapılacak ve saat 15:30'da başlayacak. Kura çekimi canlı olarak UEFA'nın resmi inernet adresinden ve TRT Spor'dan aktarılacak.

UEFA Avrupa Ligi kura çekimini canlı izlemek için aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE

KONFERANS LİGİ TORBALAR ve BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Başakşehir'in Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri ve torbalar:

1. TORBA

Chelsea
Kopenhag
Gent
Fiorentina
LASK Linz
Real Betis

2. TORBA

Başakşehir
Molde
Legia Varşova
Heidenheim
Djurgarden
Apoel Nicosia

3. TORBA

Rapid Wien
Omonia
HJK Helsinki
Vitoria Guimaraes
Astana
Olimpia Ljubljana

4. TORBA

Cercle Brugge
Shamrock Rovers
The New Saints
Lugano
Hearts
Mlada Boleslav

5. TORBA

Petrocub
St. Gallen
Panathinaikos
Backa Topola
Borac Banja
Jagiellonia

6. TORBA

Larne
Dinamo Minsk
Celje
Pafos
Vikingur
Noah