CANLI MAÇ SKORU! Trabzonspor - Fenerbahçe maçı canlı izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Trabzonspor Fenerbahçe Canlı maç izle
CANLI MAÇ SKORU! Trabzonspor - Fenerbahçe maçı canlı izle!

Trendyol Süper Lig'de heyecan! Trabzonspor - Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Trabzonspor - Fenerbahçe maçı canlı maç izle linki...

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Trabzonspor, Papara Park’ta Fenerbahçe’yi konuk edecek. Avrupa’da çeyrek finale yükselme başarısı gösteren sarı-lacivertliler, zorlu Trabzonspor maçı öncesinde moral depoladı. Abdullah Avcı yönetiminde son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çeken bordo-mavililer, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 kez puan kaybı yaşadı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı 17 Mart Pazar günü saat 20:30’da oynanacak.

FENERBAHÇE’NİN GOL SAYISI DİKKAT ÇEKTİ

Süper Lig’de 29 hafta geride kalırken Fenerbahçe’nin gol yollarında üretkenliği dikkat çekti. Dzeko, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve Dusan Tadic gibi isimler Fenerbahçe'nin gol yükünü üstlendi.

Fenerbahçe bu sezon oynadığı karşılaşmalarda 76 kez rakip fileleri sarsarken ligin en fazla gol atan takımı oldu. Sarı-lacivertliler kalesinde ise gördüğü 23 gole engel olamadı.

AVCI BÜYÜK MAÇLARI SEVİYOR

Trabzonspor, Avcı'nın görev yaptığı iki ayrı dönemde Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşısında 17 karşılaşmaya çıktı. Bordo-mavililer, bu maçlarda 6 galibiyet ve 6 beraberlik elde ederken, 5 kez sahadan mağlup ayrıldı.

FENERBAHÇE’Yİ İLK YARIDA MAĞLUP ETTİ

Trabzonspor, bu sezon teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde 3 büyük maça çıkarken sadece Fenerbahçe'yi yendi.

Bordo-mavililer, Avcı yönetiminde bu sezon oynadığı ilk maçta Fenerbahçe'yi İstanbul'da 3-2 yenerek 26 yıl sonra rakip sahada 3 puan çıkarmayı başardı.

Karadeniz ekibi, ancak son 2 karşılaşmada Galatasaray'a sahasında 5-1, deplasmanda Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu.

Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi heyecanla bekleniyor. Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında karşılaşacak olan iki ekip Papara Park Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Halil Umut Meler, kritik derbide düdük çalacak..

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig'de 17 Mart Pazar günü saat 20:30’da Trabzonspor'un sahasında karşı karşıya gelecek. Maç beIN Sports Tod TV ve Bein Sports 1 ekranlarından canlı aktarılacak.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.