CANLI MAÇ SKORU! Real Madrid - Celta Vigo maçı canlı izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid Canlı maç izle İspanya La Liga
CANLI MAÇ SKORU! Real Madrid - Celta Vigo maçı canlı izle!

İspanya La Liga'da heyecan! Real Madrid ve Celta Vigo karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Real Madrid ile Celta Vigo kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Real Madrid - Celta Vigo maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Real Madrid - Celta Vigo maçı canlı maç izle linki...

REAL MADRİD CELTA VİGO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Real Madrid - Celta Vigo maçı 10 Mart Pazar günü saat 20:30’da oynanacak.

Real Madrid - Celta Vigo maçı

İtalya Teknik Direktör Carlo Ancelotti verdiği sözü tutarak Arda Güler'i Celta Vigo maçında oynatacağını oyuncuya bildirdi. 

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Bellingham'ın cezalı olması nedeniyle yerine Brahim Diaz forma giyecek. Arda Güler ise Brahim'in yedeği olarak süre bekleyecek.

Ancelotti, Arda Güler'e "Celta'ya karşı son 15 ya da 20 dakika forma giyeceksin" dedi.

Sabırsızlıkla bu anı bekleyen Arda Güler, Santiago Bernabeu'da Real Madrid'li seyircilerin önünde kendini göstermek için can atıyor. Ancak Ancelotti yine bir paragraf açmayı ihmal etmedi ve maçın durumunu dikkate alacağını Arda'ya söyledi. Yani işler ters giderse Arda Güler yine forma giyemeyebilir.

Arda ise beklediği fırsatın gelmesi halinde Ancelotti'ye pişman olmayacağını göstermek için hazır bekliyor.

REAL MADRİD CELTA VİGO MAÇI HANGİ KANALDA?

İspanya La Liga'da Real Madrid ile Celta Vigo 10 Mart Pazar günü saat 20:30’da Real Madrid'in sahasında karşı karşıya gelecek. Maç S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı aktarılacak.

REAL MADRİD CELTA VİGO MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.