CANLI MAÇ SKORU! İtalya - Türkiye maçı canlı izle! İtalya - Türkiye maçı izle

HABER MERKEZİ
İtalya Türkiye Canlı izle Canlı maç izle Canlı skor TRT
CANLI MAÇ SKORU! İtalya - Türkiye maçı canlı izle! İtalya - Türkiye maçı izle

Hazırlık maçında heyecan! İtalya - Türkiye karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Hazırlık maçında heyecan devam ediyor. İtalya ile Türkiye karşı karşıya gelecek... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, İtalya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte İtalya - Türkiye maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

HEDEF İLK GALİBİYET

A Millî Takımımız, İtalya önünde ilk galibiyetini arayacak. Rakibi ile bugüne kadar 3'ü (B) Milli Takım olmak üzere 15 kez karşılaşan Milliler, bu maçlarda galibiyet alamazken, 4 beraberlik ve 11 yenilgi yaşadı. Kalesinde 29 gol gören Ay-Yıldızlı ekip, rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Millilerimiz, İtalya'yla son olarak iki yıl önce Konya'da karşılaşmış ve maçı 3-2 kaybetmişti.

İTALYA TÜRKİYE KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

İtalya - Türkiye Hazırlık maçında iki takım 4 Haziran Salı günü saat 22:00’de karşı karşıya gelecek.

İtalya - Türkiye maçı canlı maç izle

MUHTEMEL 11'LER

İtalya: Donnarumma, Darmian, Buongiorno, Bastoni, Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Dimarco, Pellegrini, Chiesa, Retegui

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Yusuf Yazıcı.

İTALYA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

İtalya - Türkiye karşılaşması TRT Spor ekranlarından canlı aktarılacak.

İTALYA TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.