CANLI MAÇ SKORU! Galatasaray - Rizespor maçı canlı izle!

İstanbul/haberglobal.com.tr
Galatasaray Rizespor Canlı maç izle
CANLI MAÇ SKORU! Galatasaray - Rizespor maçı canlı izle!

Trendyol Süper Lig'de heyecan! Galatasaray ve Rizespor karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor..

Galatasaray ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Galatasaray - Rizespor maçı canlı maç izle linki...

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında yarın sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Süper Lig'de oynadığı 28 maçta 24 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray 75 puanla lider durumda bulunuyor. Galatasaray liderliğini sürdürmek için Çaykur Rizespor'u sahasında yenmek istiyor.

GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray - Rizespor maçı 8 Mart Cuma günü saat 20:00’de oynanacak.

Galatasaray - Rizespor maçı

İKİ TAKIMIN LİGDE SON DURUMU

Galatasaray, ligin geride kalan 28 maçlık bölümünde 24 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak 75 puan topladı. Sarı-kırmızılılar, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi.

Çaykur Rizespor ise 11'er galibiyet ile mağlubiyet ve 6 beraberlikle 39 puan elde etti. Karadeniz ekibi, 29. hafta öncesinde averajla RAMS Başakşehir'in ardında 7. sırada yer aldı.

Galatasaray, iki takım arasında ligin ilk yarısında Çaykur Didi Stadı'nda yapılan maçtan 1-0 galip ayrılmıştı.

GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig'de 8 Mart Cuma günü saat 20:00’de Galatasaray'ın sahasında karşı karşıya gelecek. Maç beIN Sports Tod TV ve Bein Sports 1 ekranlarından canlı aktarılacak.

GALATASARAY ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.