CANLI İZLE Paris Saint Germain Real Sociedad canlı maç izle

PSG UEFA Şampiyonlar Ligi Canlı maç izle
CANLI İZLE Paris Saint Germain Real Sociedad canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Fransa temsilcisi Paris Saint Germain evinde İspanyol takımı Real Sociedad'ı ağırlıyor. Saat 23:00'te başlayacak müsabaka Exxen platformunda. Maçın canlı yayın bilgileri haberimizde.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları başladı. Real Madrid deplasmanda Leipzig'i 1-0'la geçerken Manchester City de Kopenhag'ı 3-1 mağlup etti. İki takımda tur için büyük avantaj sağladı.

14 Şubat 2024'ün maçlarında ise Paris Saint Germain ile Real Sociedad, Lazio ile Bayern Münih karşılaşıyor. Her iki maçta TSİ 23.00'te başladı.

Paris Saint Germain ile Real Sociedad arasında oynanan karşılaşma Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor.

Saat 23:00'teki maçı izleyebileceğiniz link aşağıda.

PSG - REAL SOCIEDAD MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

Real Sociedad ile ilk kez bir resmi maçta karşılaşmaya hazırlanan PSG, bugüne kadar Şampiyonlar Ligi eleme turlarında İspanyol temsilcileriyle karşılaştığı altı eşleşmenin beşinde turnuvaya veda etti.

Fransa takımlarına rakip olduğu altı resmi maçın üçünü kaybeden Real Sociedad (2G 1B), Şampiyonlar Ligi'nde sahne alan iki mücadeleyi de 2003/04 son 16 turunda Lyon ile oynadı ve bu mücadeleleri 1-0 kaybetti.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği son iki sezonda turnuvaya son 16 turunda veda eden PSG, daha önceki iki sezonda yarı final (2021) ve final (2020) aşamalarına ulaşmıştı.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ikinci kez boy göstermeye hazırlanan Real Sociedad, 2003/04'te bu aşamadaki iki maçta da Lyon'a 1-0 kaybederek elendi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki son üç maçını kazanamayan PSG (2B 1M), turnuvada daha uzun bir galibiyet hasretini en son 2014/15'te yaşadı (2B 3M).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı maçlarda mağlubiyet yaşamayan Real Sociedad (3G 3B), turnuvanın bu aşamasında en az gol yiyen (2) ve en fazla maçta kalesini gole kapatan takımdı (4 maç).

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ön alanda en fazla top kapan takım Real Sociedad (70). Şu ana kadar savunma aksiyonu başına rakiplerine İspanyol temsilcisinden (9.6) daha az isabetli pas şansı tanıyan tek ekip ise PSG (8.3).

Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği 67 maçta 43 gol atan Kylian Mbappe, bu karşılaşmada ağları havalandırması durumunda Raul'ü (43) geçerek Lionel Messi'nin (59) ardından 26 yaşından önce turnuvada en fazla gol kaydeden oyuncu olacak.

İspanya takımlarına rakip olduğu son beş Şampiyonlar Ligi maçında da ağları havalandıran Kylian Mbappe (toplam 7 gol), turnuvanın eleme turlarında bir İspanyol temsilcisine karşı hat-trick yapan son oyuncu konumunda (Şubat 2021 vs Barcelona; son 16 turu).

Real Sociedad'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı yedi gol dört İspanyol oyuncudan geldi (Brais Mendez x3, Mikel Oyarzabal x2, Mikel Merino & Ander Barrenetxea). Turnuvanın tek sezonunda daha fazla İspanyol oyuncusu gol sevinci yaşayan (kendi kalesine goller hariç) son takım 2021/22'de yarı final oynayan Villarreal (7).