Kenan Yıldız hocası Allegri'ye yapılan eleştiri videosunu beğendi, ortalık fena karıştı! İkisinden biri gidecek!

Juventus Kenan Yıldız İtalya Serie A
Kenan Yıldız hocası Allegri'ye yapılan eleştiri videosunu beğendi, ortalık fena karıştı! İkisinden biri gidecek!

Juventus'un 8 puan kaybı yaptığı son 3 maçta yanlış bir şekilde kullanılan Kenan Yıldız'ın hocası Massimiliano Allegri'nin eleştirildiği videoyu beğenmesi ortalığını karıştı.

Juventus teknik direktörü Massimiliano Allegri son 3 maçta adeta sınıfta kaldı. 3 maçta 1 puan alabilen Allegri özellikle Kenan Yıldız'ın yönetimiyle ilgili yaptığı yanlışlarla eleştiri oklarının hedefi oldu.

5 maç peş peşe ilk 11 oynayan Kenan Yıldız'ı Empoli maçında yedek bırakan ve oyuncuyla ilgili tatsız ifadeler kullanan Allegri'nin Juventus'u o günden beri büyük düşüşte.

Allegri, sırf medyanın ilgisini çekti diye Kenan Yıldız'ı yedek kulübesinde bırakarak belki de kendi ipini çekti. Önce Empoli beraberliği peşinden Inter ve son olarak Udinese mağlubiyetleriyle Juventus için Serie A şampiyonluğu 3 haftada hayal oldu.

Juventus, son mağlubiyetinin ardından Paolo Bargiggia tarafından yapılan analizde Massimiliano Allegri sert bir biçimde eleştirildi ve anlamsız kararlar vermekle suçlandı. Kenan'ı oyunca geç almakla, ve Chiesa'nın arkasında oynatmakla ne yapmak istediğinin anlaşılamadığını vurguladı.

Kenan Yıldız bu videoyu beğenince Juventus karıştı. Taraftarlar da Kenan'ın beğenisini fark etti.

Kenan Yıldız hocası Allegri'ye yapılan eleştiri videosunu beğendi, ortalık fena karıştı! İkisinden biri gidecek! - Resim : 1