CANLI İZLE! Galatasaray maçı canlı izle! Galatasaray Başakşehir maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Galatasaray Başakşehir Canlı maç izle
CANLI İZLE! Galatasaray maçı canlı izle! Galatasaray Başakşehir maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ve Başakşehir karşı karşıya geliyor. Saat 19:00'da başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Galatasaray Başakşehir maçı için nefesler tutulmuş durumda. Trendyol Süper Lig'de maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Galatasaray Başakşehir maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Trendyol Süper Lig'de heyecanı devam ediyor...

Galatasaray ile Başakşehir, Süper Lig'de bugüne kadar 31 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 16 kez sahadan 3 puanla ayrıldı. Turuncu-lacivertliler ise rakibini 7 kez mağlup etti. 8 maç da berabere sona erdi. Aslan'ın 54 golüne, Başakşehir 37 golle karşılık verdi.

Ligin ilk yarısında Başakşehir'de oynanan maçı Galatasaray 2-1'lik skorla kazandı.

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Berkan, Sanchez, Nellson, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Torreira, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

SON 12 LİG MAÇINDA YENİLMEDİ

Galatasaray, Süper Lig'de Hatayspor'a yenildikten sonra oynadığı 12 karşılaşmada mağlup olmadı. Ligde sarı-kırmızılılar; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor, İstanbulspor, Gaziantep FK ve Samsunspor müsabakalarından 3 puan alırken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı.

LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon defans anlamında başarılı bir grafik çiziyor. Sarı-kırmızılılar, ligde oynadığı 24 karşılaşmasında kalesinde 14 gol gördü ve bu performansıyla da ligde en az gol yiyen takım konumunda yer alıyor. Aslan, bu mücadelelerin 12'sinde de kalesini gole kapadı.

Galatasaray Başakşehir maçı canlı yayın izle

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Başakşehir maçı saat 19:00'da beIN Sports Tod TV veya Bein Sports 1 kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Galatasaray Başakşehir maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.