CANLI İZLE! Beşiktaş maçı canlı izle! Kayserispor Beşiktaş maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle

İstanbul/haberglobal.com.tr
Beşiktaş Kayserispor Canlı maç izle
CANLI İZLE! Beşiktaş  maçı canlı izle! Kayserispor Beşiktaş maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle

Trendyol Süper Lig'de Kayserispor ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Saat 20:00'de başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Kayserispor Beşiktaş maçı için nefesler tutulmuş durumda. Trendyol Süper Lig'de maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Kayserispor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Kayserispor Beşiktaş maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Trendyol Süper Lig'de heyecanı devam ediyor...

Beşiktaş, Ernest Muci transferinin mali detaylarını açıkladı. Siyah-Beyazlılar Muci'nin bonservisinin 10 milyon euro olduğunu duyurdu. 22 yaşındaki futbolcu böylece Beşiktaş tarihinin en yüksek bedelli transferi olarak kayıtlara geçti.

Beşiktaş'ta Ernest Muci transferi resmiyet kazandı. Siyah-Beyazlılar 22 yaşındaki futbolcunun transferinin mali detaylarını KAP'a bildirdi.

ERNES MUCI BEŞİKTAŞ'IN EN PAHALI TRANSFERİ OLDU

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı duyuruda Ernest Muci'nin bonservisinin 10 milyon euro olduğu açıklandı. Böylece Muci transferi, Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçti. Önceki rekor 8 milyon euro ile Rodrigo Tabata'ya aitti.

Kayserispor Beşiktaş maçı canlı yayın izle

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kayserispor Beşiktaş maçı saat 20:00'de beIN Sports Tod TV veya Bein Sports 1 kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Kayserispor Beşiktaş maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.