CANLI İZLE Beşiktaş Emlakjet Anadolu Efes maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle

Beşiktaş Anadolu Efes Canlı maç izle
CANLI İZLE Beşiktaş Emlakjet Anadolu Efes maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle

Beşiktaş Emlakjet Anadolu Efes ile Basketbol Süper Ligi maçında maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:30'da başlayan Beşiktaş Emlakjet'in Anadolu Efes ile karşılaşacağı müsabakayı canlı izleme linki haberimizde.

Beşiktaş Emlakjet Anadolu Efes maçı için nefesler tutulmuş durumda. Basketbol Süper Ligi maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Beşiktaş Emlakjet Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Beşiktaş Emlakjet Anadolu Efes'in maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Beşiktaş Emlakjet Anadolu Efes maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Basketbol Süper Ligi heyecanı devam ediyor...

BEŞİKTAŞ EMLAKJET ANADOLU EFES MAÇI

Beşiktaş Emlakjet Anadolu Efes maçı saat 20:30'da beIN Sports Tod TV veya Bein Sports 5 kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Beşiktaş Emlakjet Anadolu Efes maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

BEŞİKTAŞ EMLAKJET ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

EuroLeague'de Anadolu Efes, Belgrad'da oynanan maçta Maccabi Tel Aviv'e 95-86 mağlup oldu.  EuroLeague’de 14. hafta heyecanı yaşandı. İsrail takımı Maccabi Tel Aviv ile temsilcimiz Anadolu Efes karşı karşıya geldi.

Maccabi'nin ev sahipliğinde Sırbistan'da Hala Aleksandar Nikolic Salonu'nda oynanan müsabakada rakibinin hücumlarını durdurmakta çok zorlanan Anadolu Efes, sahadan 95-86'lık skorla mağlup ayrıldı. 

Bu sonuçla Anadolu Efes, ligdeki 14. maçında yedinci kez sahadan mağlup ayrıldı. Temsilcimiz, gelecek hafta Bayern Münih deplasmanında sahne alacak.

Ligdeki 14. maçında sekizinci galibiyetini alan Maccabi ise Baskonia‘yı ağırlayacak.

Kaynak: Haber Global TV