Beşiktaş - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

HABER MERKEZİ
Beşiktaş Trabzonspor Canlı izle Canlı maç izle Canlı skor Ziraat Türkiye Kupası
Beşiktaş - Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası maçında heyecan! Beşiktaş - Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı da yer alıyor...

Ziraat Türkiye Kupası maçında heyecan devam ediyor. Beşiktaş, Trabzonspor'u ağırlayacak... Maç ile ilgili pek çok ayrıntı da merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak. İşte Beşiktaş - Trabzonspor maçı canlı maç izle linki canlı skor bilgilileri...

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Beşiktaş ve Trabzonspor kupa için mücadele edecek. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Ali Şansalan yönetirken karşılaşmanın VAR hakemi Hollandalı Dennis Johan Higler oldu. Serdar Topraktepe yönetiminde ligde son haftalarda çıkış yakalayan siyah-beyazlılar, kupayı kaldırarak UEFA Avrupa Ligi biletini almak istiyor.

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor’da ise gözler yıldız golcü Onuachu’da olacak. Bordo-mavililer, ligde oynadığı son 5 karşılaşmanın 4’ünü kazanırken yükselen form grafiğiyle dikkat çekti. Beşiktaş - Trabzonspor maçında 90 dakika eşitlik bozulmadığı takdirde 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR KARŞILAŞMASI NE ZAMAN?

Beşiktaş - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası maçında iki takım 23 Mayıs Perşembe günü saat 20:45’de karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş - Trabzonspor maçı

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe'nin Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rashica, Muci, Semih, Muleka 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın ise Uğurcan Çakır, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut, Visca, Bardhi, Trezeguet ve Onuachu 11'ini sahaya çıkarması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşması ATV ekranlarından canlı aktarılacak.

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.