Vampire Facelift nedir? Vampire Facelift ne işe yarar?

Vampire Facelift nedir? Vampire Facelift ne işe yarar?

Bar Rafielli, Ben Stiller, Gisele Bundchen ve Keira Maguire gibi ünlü isimlerin 'Kırmızı Halı' uygulaması olarak adını duyurduğu, Türkiye'den de birçok ünlü ismin tercihi olan Vampire Facelift nedir? Vampire Facelift ne işe yarar?

Hollywood ünlülerinin güzellik sırrı Vampire Facelift, Survivor 2021'de Ünlüler takımında mücadele veren oyuncu Öykü Çelik'in yarışmaya gitmeden önce tercih etmesiyle gündeme geldi. Peki, cildi tamamen yenilemeye yardımcı olan Vampire Facelift nedir, ne işe yarar?

VAMPIRE FACELIFT NEDİR? 

Mikro iğneleme yöntemi kullanılarak yaşlanma belirtilerini en aza indirmeyi hedefleyen 'Vampire Facelift' kozmetik işlemidir. Mikro iğneleme seansı sonrasında, ciltte özel bir alet ile küçük delikler açılarak yeni kolajen üretimini canlandırmayı amaçlar. Bu nedenle mikro iğneleme yöntemi aynı zamanda kolajen indüksiyon tedavisi olarak da bilinmektedir.

Mikro iğneleme yönteminde tercihe göre enjeksiyon olarak ya da cilde sürülerek PRP adı verilen ve plateletten ya da pıhtılaşma hücrelerinden elde edilen zengin içerikli plazma, kişinin kendi kanından elde edilen madde kullanılır.

Vampire Facelift nedir? Vampire Facelift ne işe yarar? - Resim : 2

VAMPIRE FACELIFT NE İŞE YARAR?

Vampire Facelift, sarkmaları, hacim kayıplarını, estetik görünümünü kaybeden yüz hatlarını, lekeleri, damarsal lezyonları, kırışıklıkları onarmaya yardımcı olur. Aynı zamanda doğal bir genç görünüm kazandırmaya da destek verir. Uygulama sonrasında cilt dokusundaki sarkmalar ve mat görünüm yerini daha sağlıklı, parlak ve gergin bir cilde bırakır.

Kaynak: Haber Global TV

Ben Stiller Gisele Bündchen