Öykü Çelik kendi kanıyla bakım yaptırmış!

Survivor 2021 Öykü Çelik
Öykü Çelik kendi kanıyla bakım yaptırmış!

Survivor 2021'de Ünlüler takımında yer alan oyuncu Öykü Çelik'in, yarışma öncesi bakıma girip, kendi kanıyla bakım yaptırdığı ortaya çıktı.

Survivor 2021'de Ünlüler takımında mücadele veren ve her fırsatta iddialı olduğunu dile getiren Öykü Çelik, yarışma öncesi güzellik kampına girmiş.

Öykü Çelik kendi kanıyla bakım yaptırmış! - Resim : 1

Ünlü oyuncu cildine, Hollywood yıldızları ile Türkiye'den de ünlü isimlerin tercihi olan ve kırmızı halı uygulaması olarak bilinen 'Vampire Facelift’ uygulattı. Çelik'in cildi kendi kanıyla yapılan uygulama sayesinde tamamen yenilendi.

VAMPIRE FACELIFT NEDİR?

Mikro iğneleme yöntemi kullanılarak yaşlanma belirtilerini en aza indirmeyi hedefleyen 'Vampire Facelift' kozmetik işlemidir. Mikro iğneleme seansı sonrasında, ciltte özel bir alet ile küçük delikler açılarak yeni kolajen üretimini canlandırmayı amaçlar. Bu nedenle mikro iğneleme yöntemi aynı zamanda kolajen indüksiyon tedavisi olarak da bilinmektedir.

Mikro iğneleme yönteminde tercihe göre enjeksiyon olarak ya da cilde sürülerek PRP adı verilen ve plateletten ya da pıhtılaşma hücrelerinden elde edilen zengin içerikli plazma, kişinin kendi kanından elde edilen madde kullanılır.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 Öykü Çelik