Kefaret 30. Bölüm Full İzle

Kefaret
Kefaret 30. Bölüm Full İzle

Kefaret dizisinin 30. bölümü Fox ekranlarında 13 Haziran 2021 Pazar günü yayınlandı. İşte merakla beklenen Kefaret dizisinin 30. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Kefaret 30. bölüm tek parça full izle.

Fox TV'de Kefaret dizisinin 30. bölümü 13 Haziran Pazar günü yayınlandı. Dizinin son bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

KEFARET 29. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Zeynep Selena’dan kurtulur. Ayşe Hanım Sude’yi Zeynep’ten ayırmak ister. Sinan evliliğini zorlayacak yeni bir operasyona başlar. Meltem hayatını düzene sokmaya çalışır. Arzu gözden uzak bir köy evinde sığınacak bir yer bulur. Münevver Kadir’den ayrılmaya karar verir…

KEFARET DİZİSİNİN KONUSU

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet( Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

KEFARET 30. BÖLÜM FULL İZLE

Kefaret dizisinin 13 Haziran günü yayınlanan 30. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

KEFARET 30. BÖLÜM FRAGMANI

dizi izle Fox Kefaret izle dizi haberleri fox dizileri kefaret dizisi kefaret son bölüm izle bedava dizi izle kefaret yeni bölüm izle