Bir kripto şirketinde daha iflas dedikoduları

Ekonomi haberleri
Bir kripto şirketinde daha iflas dedikoduları

FTX'in iflasının kripto para piyasasında yarattığı şok henüz dinmemişken bir iflas daha gündeme geldi. Kripto para aracı kurumu Genesis'in fon bulmakta zorlandığı ve iflas bayrağını çekmek üzere olduğu spekülasyonları yayıldı

FTX'in iflasının kripto para piyasasında yarattığı şok henüz dinmemişken bir iflas daha gündeme geldi. Kripto para aracı kurumu Genesis'in fon bulmakta zorlandığı ve iflas bayrağını çekmek üzere olduğu spekülasyonları yayıldı.

Genesis'in durumu fon olmadığı için müşterilerin çekim taleplerini karşılayamayan ve bu yüzden de iflas bayrağını çeken FTX'e benzetiliyor.

Wall Street Journal'da yer alan habere göre, Genesis, Binance ve Apollo'dan nakit istedi. Binance, çıkar çatışmasına yol açmamak için nakit yardımında bulunmayı reddetti. 

Genesis'in yaşadığı problemin FTX ile bağlantısı var. FTX'in iflasının ardından müşterilerin hızlıca para çekmeye başlaması ve nakiti tüketmesi. Genesis, yatırımcılardan 1 milyar dolar acil nakit talep etti. Genesis yöneticileri yatırımcılara bu hafta bir sunum yapacak. 

Bloomberg'e konuşan şirketin sözcüsü “Hedefimiz herhangi bir iflas başvurusuna ihtiyaç duymadan mevcut durumu mutabakatla çözmek. Genesis, alacaklılarla yapıcı görüşmeler yapmaya devam ediyor” dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

FTX binance Genesis 'Bitcoin