Zuhal Topal'dan şaşırtan 'Sofrada' itirafı

Magazin Haberleri
Zuhal Topal'dan şaşırtan 'Sofrada' itirafı

FOX TV gündüz kuşağında yayınlanan 'Sofrada'yı sunan Zuhal Topal, kanal ile anlaşamayınca programı bırakmıştı. Yeni sezonda TV8 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Topal samimi açıklamalarda bulundu.

TV8'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuk olan Zuhal Topal, yayın tarihi boyunca başına gelen en ilginç olayı anlattı.

ÇORBADAN KURT ÇIKMIŞ…

Sunumunu üstlendiği 'Zuhal Topal'la Sofrada'da yarışan bir yarışmacının çorbasında kurt çıktığını anlatan Zuhal Topal, "Hiç bozuntuya vermedim. İçindeki üründen kaynaklı böyle bir kurtlanma durumu olmuş. O yarışmacı daha sonra birinci oldu. Yemekleri çok lezzetliydi. Öyle bir talihsizlik yaşadı" şeklinde konuştu.

Fox TV ekranında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada programını sunan Zuhal Topal, kanaldan yeni sezon için zam istemiş ancak teklifi kabul edilmeyince kanal ile yollarını ayırmıştı.

Zuhal Topal'dan şaşırtan 'Sofrada' itirafı - Resim : 1

Topal, yeni sezonda TV8 ekranında Yemekteyiz programını sunacak.

Zuhal Topal'dan şaşırtan 'Sofrada' itirafı - Resim : 2

KIZINI GÖRENLER İNANAMADI

Ünlü sunucu Zuhal Topal ile Korhan Saygıner çiftinin 8 yaşındaki kızları Lina, görenleri şaşırttı. Kızının okulun ilk günü fotoğrafını paylaşan Zuhal Topal'a çok sayıda beğeni geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Topal, paylaşımına "Tüm çocuklarımıza sağlıklı, başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum Allah hepsini korusun" notunu düştü.

Topal'ın bu paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu. 

Kaynak: Haber Global TV

Zuhal Topal magazin haberleri Fox TV TV8 Zuhal Topal'la Sofrada