Britney Spears ile Sam Asghari nişanlandı

Magazin Haberleri
Britney Spears ile Sam Asghari nişanlandı

Babası Jamie Spears'a karşı 13 yıldır verdiği vasilik mücadelesinde zafere çok yakın olan Britney Spears, şarkıcı sevgilisi Sam Asghari ile nişanlandı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Sam Asghari ile nişanlandıklarını duyurdu. 

Nişanlandığını Instagram'dan paylaştığı bir video ile duyuran Spears, "Buna inanamıyorum" notu düştü. Spears, videoda iri taşlı nişan yüzüğünü de gözler önüne serdi.

Britney Spears ile Sam Asghari nişanlandı - Resim : 1

Tahran doğumlu oyuncu ve fitness antrenör olan Sam Asghari de benzer bir paylaşımla nişanı duyurdu.

27 yaşındaki Asghari'nin menajeri nişan haberini People dergisine doğruladı ve "Çift bugün uzun süredir devam eden ilişkilerini resmiyete dökme kararı aldı. Kendilerine gösterilen destek ve sevgiden de büyük mutluluk duydular" dedi. İkili 2016 yılında bir müzik klibinin setinde tanıştı.

Britney Spears ile Sam Asghari nişanlandı - Resim : 2

"BU DÜNYAYA ÇIPLAK GELDİK"

Geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından arka arkaya çıplak fotoğraflarını paylaşarak sevenlerini endişelendiren Britney Spears, konuya bir açıklık getirdi.

Spears açıklamasında "Size vücudumun başka fotoğraflarını göstermeden önce… Vücudumu sergilemekle ilgili düşüncelerimi anlamanızı istiyorum" dedi. Ardından ünlü şarkıcı "Bence seksi herhangi bir kadın, üstündeki kıyafetten kurtulmak istediğinde hemen tepki vermek epey çarpık.” dedi. Şarkıcı, çıplak fotoğraflarını “bu dünyaya çıplak geldik” diyerek savundu.

Kaynak: Haber Global TV

Britney Spears Sam Asghari magazin haberleri magazin