Zeynep Bastık'tan Kerimcan Durmaz'a olay yaratan defile

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, evinde ağırladığı sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a özel defile yaptı. Ünlü şarkıcının mankenlere taş çıkardığı o anlar sosyal medyada olay yarattı.

Genç şarkıcı Zeynep Bastık dün akşam yakın arkadaşlarını evinde ağırladı. Bastık'ın davetlileri arasında geçtiğimiz aylarda Amerika'ya yerleşen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz da vardı. 

Zeynep Bastık'tan Kerimcan Durmaz'a olay yaratan defile - Resim : 1

27 yaşındaki şarkıcı, evine gelen misafirleri için bir ara mankenlik de yaptı. Bastık'ın evinde defileye dönüşen o anları Kerimcan Durmaz sosyal medya hesabından "Olaysın" yorumuyla paylaştı. 

YENİ KLİBİ İÇİN 500 BİN TL AYIRDI

150 ile 300 bin TL arasında değişen sahne ücreti ve yurt dışı konserlerinden kazandığı 30 bin dolar ile Türkiye en çok kazanan şarkıcılarından olan Bastık, şu sıralar çok konuşulacak bir işe imza atmaya hazırlanıyor. Ünlü popçu, yeni klibi için yönetmen ve onlarca dansçıyı Los Angeles'tan İstanbul'a getirtti. Dansçı, yönetmen ve tüm ekibin konaklamadan ekstraya kadar tüm masrafını cebinden karşılayacak olan genç popçu, bu özel klip çekimi için de 500 bin TL'lik bir bütçe ayırdığı iddialar arasında.

Zeynep Bastık'tan Kerimcan Durmaz'a olay yaratan defile - Resim : 2

ZEYNEP BASTIK KİMDİR?

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993'te Çanakkale'de doğdu. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi burada tamamladı. Anneanne tarafından Arnavut kökenlidir.

2010'da İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel müziğe başladı. 2012'ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne aldı. Bir süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da yer aldı.

Murat Dalkılıç'ın "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısına vokalistlik yaptı ve Dalkılıç'ın vokalistliğine üç yıl devam etti. Dalkılıç'ın desteğiyle ilk teklisi "Fırça"yı 2014 yılında yayımladı.

Ardından Dalkılıç'ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam etti. Rapçi Ezhel'in "Felaket" adlı şarkısına yaptığı cover ile çıkış yakaladı.

Bu cover dışında Fikri Karayel, Harun Kolçak, Ümit Sayın gibi isimlerin şarkılarını seslendirdi ve YouTube üzerinden yayımladı. Bu coverlar tanınmasında etkili oldu. Anıl Piyancı ile birlikte 2019'un Haziran ayında "Bırakman Doğru mu?" isimli bir tekli yayımlandı. Ayrıca Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde rol aldı.

2019'da Adidas'ın 2020'de ise Elidor'un reklam yüzü oldu. Exxen'de Zeynep Bastık ve Konukları adlı programı sunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Kerimcan Durmaz magazin haberleri Zeynep Bastık kimdir