Zerrin Özer'den olay yaratacak iddia! Kendisine tecavüz eden kişiyi açıkladı

Zerrin Özer'den olay yaratacak iddia! Kendisine tecavüz eden kişiyi açıkladı

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' programında yıllar önce yapımcı Ümit Güner'in kendisine tecavüz ettiği iddiasını anlattı.

Türk müziğinin ünlü sanatçılarından Zerrin Özer, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Programda zaman zaman duygusal anlar yaşayan Özer, hayatındaki kırım noktalarını anlattı.

"ARKAMDAN 'DELİ DİYORLARDI"

Gençlik yıllarında tarzından ve kabarık saçlarından dolayı arkasından 'deli' diye seslenildiğini söyleyen Zerrin Özer, "Anneciğime her gün yalvarırdım saçım kirlendiği zaman. 'Banyodan sonra lütfen saçımı örer misin' diye. Sonra açardım papaz gibi. Sürekli yırtık jean ve bileziklerim vardı. Bir gün adaya gidiyoruz, ablamla birlikte. Lütfen arkamızdan yürür müsün dedi, 'deli' diyorlar dedi. Annem de beni yanında taşımadı sonra. Vapurda bile yanında oturmadım. Benim blue jean'imi yırtıyorlardı. Annem hiçbir şekilde o tarz giyinmemi istemedi. Sonra İstanbul'a taşındık ben daha bir abarttım, yırttım pantolonumu" dedi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Yıllar önce Ümit Güner isimli bir yapımcının tecavüzüne uğradığını anlatan usta sanatçı, "Adam geçenlerde vefat etmiş. Ölünün arkasından konuşulmaz ama ne söyleyeyim hakkımı helal etmiyorum. Kıymetli ailesi ismin açıklanmasına bir şey demesin. Çünkü ilk defa siz ismini verdiniz" ifadelerini kullandı.

ÜMİT GÜNER KİMDİR?

Usta sanatçı Zerrin Özer, Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' programında yıllar önce yapımcı Ümit Güner'in kendisine tecavüz ettiği iddiasını hakkında konuştu. Ümit Güner’in yakın zaman önce vefat ettiğini söyleyen Zerrin Özer, hakkını helal etmediğini ifade etti.

Abisi dediği kişinin tecavüzüne uğradığını anlatan Zerrin Özer, dayak ve yumruk yiye yiye bu olayı yaşadığını kaydetti. O zamanlar başkasını sevdiğini ve bu olayı bir tek ona anlattığını vurgulayan Zerrin Özer, ablasına, annesine söyleyemediğini kaydetti.

Bu olay karşısında sustuğunu ifade eden Zerrin Özer, Ümit Güner’in suratına baka baka çalışmaya devam ettiğini belirtti. Yıllarca hep ağlamasının, siyah gözlük takmasının sebebinin bu olduğunu söyledi.

Zerrin Özer'den olay yaratacak iddia! Kendisine tecavüz eden kişiyi açıkladı - Resim : 1

Eski Kent Plak'ın sahibi Ümit Güner'in ismi, gazeteci Aykut Işıklar'ın 17 Kasım 2009 tarihinde kaleme aldığı bir yazıda şu şekilde geçiyor:

"Ya Ümit çıkıp "Zerrin bana tecavüz etti" derse..." başlığıyla yayımlanan yazının ilgili bölümü şöyle:

"Ümit Güner'in babası Ankara'nın en büyük plak dağıtım şirketi Kent'in sahibiydi. Plakçılar İstanbul'da ilk başta Sirkeci Doğu İş Hanı'nda, ardından Unkapanı İMÇ'deydi ama... Çıkan her plak ilk başta Ankara'da Kent Plak deposuna gidiyor, oradan da Türkiye'nin dört bir tarafına dağılırdı. Ancak Ümit Güner, hiçbir zaman babasının parasıyla gezip eğlenen, çapkınlık yapan delikanlı olmadı. Her zaman çalıştı, babasının servetini katladı. 70'li yılların ortalarında da İstanbul'a gelip ayrı şirket kurdu. Bu arada çok kültürlü, çok güzel Ankaralı flörtüyle evlendi. Dağıtım işine yapımevini de ekledi. Başta 'İkimiz Bir Fidanız Tülay' gibi pek çok genç sanatçıya albüm yaptı. Unkapanı çarşısının her zaman en zengin ve güçlü yapımcıları arasında yer aldı. Bu esnada yüzlerce uluslararası yapımcının temsilcisi olmayı başardı. Günümüzde bile hâlâ dinlediğinizin klasik müzik albümleri 35 senedir Ümit Güner tarafından piyasaya çıkarılır.

Özetle Ümit Güner, çok kültürlü, zengin, konuşkan, çağdaş ve sempatik bir insandır. Aşırı şişman olduğundan dolayı birçok hastalık geçirdi. ABD’de yaşıyor. ancak devamlı geliyor. "Uzun süredir görmediğim, arkadaş olduğum, görüşebileceğim üç-beş yapımcıdan biridir" diyorum. Bir zamanlar ailecek görüşür, bir araya gelirdik. Eşini çok iyi tanıyorum.’’

Kaynak: Haber Global TV

Zerrin Özer ümit güner ümit güner