Zeki Alasya'nın kızı Zeynep Alasya: Olmuyor, iyileşemiyorum!

Zeki Alasya'nın kızı Zeynep Alasya: Olmuyor, iyileşemiyorum!

Babası Zeki Alasya'nın vefatının ardından hayat arkadaşı Alpay Göltekin'i de kaybeden Zeynep Alasya'nın Instagram paylaşımı herkesi duygulandırdı.

Devekuşu Kabare ile Reklamlar, Yasaklar, Aşk Olsun gibi tiyatro oyunlarına imza atan Yeşilçam da ise 'Güler Misin, Ağlar Mısın?', 'Köyden İndim Şehre', 'Salak Milyoner', 'Sev Kardeşim', 'Nereye Bakıyor Bu Adamlar?' gibi klasikleşmiş filmlerde rol alan Zeki Alasya’nın kızı Zeynep Alasya, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla yürek dağladı. 

Zeynep Alasya, 8 Mayıs 2015'te babası Zeki Alasya'nın, geçtiğimiz yıl da eşi Alpay Göltekin’in vefatıyla sarsıldı.

Zeki Alasya'nın kızı Zeynep Alasya: Olmuyor, iyileşemiyorum! - Resim : 1

“HER YERİM YARA BERE İÇİNDE”

Alasya, eşinin vefatının birinci yıl dönümünde Instagram hesabından yaptığı paylaşıma şu notu düştü:

“Olmuyor, iyileşemiyorum. Her yerim yara bere içinde… Yaşıyoruz bir şekilde, ne kadar yaşamak denirse… ‘Özledim’ demek bile çok zor geliyor. Her şey eksik, her şey yarım… Bana ne, bugün de ötmeyiversin kuşlar.”

Zeki Alasya'nın kızı Zeynep Alasya: Olmuyor, iyileşemiyorum! - Resim : 2

ZEYNEP ALASYA KİMDİR? 

Ünlü oyuncular, Zeki Alasya ve Oya Alasya'nın kızı olarak dünyaya gelen Zeynep Alasya 1976 doğumludur.

Henüz 5 yaşında iken piyano ve solfej eğitimi almaya başlamıştır. İstanbul Beyoğlu Lisesi ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Cam Bölümü mezunudur.

Profesyonel müzik kariyerine Melih Kibar ile birlikte atılan Zeynep Alasya, ayrıca Tülay Uyar'dan şan dersleri almış, şarkı sözü yazmaya başlamıştır. Farklı vokal, sahne ve jingle çalışmalarının ardından ilk olarak Melih Kibar'ın Saat Sabahın Dokuzu albümünde Bir Bakışın Yetti isimli şarkıyı seslendirmiştir. Cumhuriyetimizin 80. Yılı nedeni ile Melih Kibar'ın bestelemiş olduğu 80. Yıl Marşının sözlerini yazmıştır.

Bir dönem Sezen Aksu'nun vokalistliğinide yapan Zeynep Alasya, 2010 yılının Aralık ayında Rec Müzik Prodüktörlüğünde Suskun isimli ilk solo albümü'nü müzik severler ile paylaşmıştır. Zeynep Alasya baba tarafından aslen Kıbrıs'lıdır.

Osmanlı Kıyam ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerin müziklerini hazırlamıştır. İlk evliliğini 22 yaşında yapmış boşanmış ardından, 2004 yılında, günümüze kadar yüzlerce reklam ve dizi müziğine imzasını atan Alpay Göltekin ile evlenmiştir. Bu evliliğinden Ali isminde bir oğlu vardır.

Kaynak: Haber Global TV

Zeki Alasya