Zafer Algöz'den olay Serdar Ortaç yorumu! Yerden yere vurdu

Beşiktaş
Zafer Algöz'den olay Serdar Ortaç yorumu! Yerden yere vurdu

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, Serdar Ortaç'ın tartışma yaratan Beşiktaş sözleriyle ilgili "Varlığından bir fayda görmedik. Yokluğu bizim için kazançtır." diyerek tepkisini gösterdi.

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Adana Demir’in 3-0 geriye düştüğü ve 3-3 beraberlikle bitirdiği maç sonrası Beşiktaş taraftarını kızdıracak harekette bulunmuştu. Adana’da sahne aldığı bir mekanda Adanalılar’ı kutlayan Ortaç, kutlama esnasında argo ifadeler kullanmıştı. “Bu şarkıyı Adana için söylüyoruz” deyip, mekandakileri dansa davet etmişti.

ÜNLÜ OYUNCU ZAFER ALGÖZ'DEN OLAY AÇIKLAMA

Algöz açıklamasında "Serdar Ortaç kim be? Beşiktaş taraftarı böyle ufak işlerle uğraşmasın. İşimize bakalım. Varlığından bir fayda görmedik. Yokluğu bizim için kazançtır." ifadeleriyle Ortaç'ı adeta yerden yere vurdu.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA

Yaşananların ardından siyah beyazlı taraftarlar Ortaç’a sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. Beşiktaş Kulübü de o anların videosunun sosyal medyada dolaşmasının ardından harekete geçti. Kulübün resmi hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

”Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır.”

Beşiktaş Kulübü, Serdar Ortaç’ın Adana Demirspor maçıyla ilgili konserinde yaptığı hareket ve kullandığı ifadelerle ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş