Beşiktaş taraftarından Serdar Ortaç'a sert tepki! Sahnede söylediği o sözler...

Beşiktaş'ın Adana Demirspor ile oynadığı maçın bitmesinin ardından sahnede şarkısını yarıda kesen Serdar Ortaç, yaptığı hareketler ve söylediği sözlerle Beşiktaş taraftarını kızdırdı. Çarşı'dan Serdar Ortaç'a büyük tepki geldi.

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Beşiktaş - Adana Demir maçından sonra sahne aldığı mekanda, Adanalılar'ı kutlarken argo ifadeler kullanıp, el hareketleri yaptı.

Beşiktaş taraftarından Serdar Ortaç'a sert tepki! Sahnede söylediği o sözler... - Resim : 1

ŞARKIYI KESTİ

Serdar Ortaç şarkısını kesip bir konuşma yaptı. "Masalardan ışıkları gösteriyorlar telefondan. Adana Demirspor... Adana Demirspor bu hafta .... helal olsun Adana. O yüzden söylüyoruz. O yüzden zıplıyoruz" dedi.

“ÇARŞI GRUBU: YAŞADIKLARINDAN HİÇ DERS ALMIYORSUN”

Beşiktaşlı taraftarların sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdiği Serdar Ortaç için bir açıklama da siyah-beyazlı takımın taraftar grubu Çarşı'dan geldi.

Çarşı grubu, Serdar Ortaç'ın geçmişteki pişmanlıklarına atıfta bulunarak, şu açıklamayı yaptı:

"Yaşadıklarından hiç ders almıyorsun… Hayatın zincirleme “yapmasaydım, etmeseydim” keşkelerle dolu…

Senden beklenen sözler, beklenen hareketler. Hiç şaşırtmıyorsun. Bu edep dışı, ahlak dışı el hareketi ve sözlerinin (hukuki) maddi, manevi yaptırımları olacaktır!"

BUKET AYDIN İLE KOLTUK’TA PİŞMANLIĞINI ANLATMIŞTI

Haber Global’de geçtiğimiz sezon yayınlanan Buket Aydın ile Koltuk programına konuk olan Serdar Ortaç, Ahmet Kaya ile ilgili pişmanlığını dile getirmişti.

 

Serdar Ortaç Beşiktaş Adana Demirspor magazin magazin haberleri